Οι Longshots live στο 8ball τη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Written by on 24/10/2021

image_print

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια καραντίνας, ήρθε η ώρα ο hard rock ήχος να αναβιώσει στη live σκηνή του 8ball. Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στο upstage του 8ball θα εμφανιστούν live οι Longshots μαζί με τους Cargo Lift. Και οι 2 ροκ μπάντες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, τις τελευταίες τους δισκογραφικές δουλειές.

Λίγα λόγια για τους Longshots

Είναι μια modern hard rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που αποτελείται από την Ζωή Καραθανάση (φωνητικά), τον Πάρι Καραγιαννόπουλο (κιθάρα), τον Λεωνίδα Βαγδάτζογλου (κιθάρα), τον Πάνο Θεοδοσιάδη (μπάσο), και τον Τέο Κουτσό (τύμπανα). Δημιουργήθηκαν το 2017 από έναν συνδυασμό 5 καλλιτεχνών με διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο, οι Longshots ξεκίνησαν αρχικά ως συγκρότημα διασκευών. Μετά από μερικές συναυλίες τους η ανάγκη να εκφραστούν μουσικά φαινόταν απαραίτητη. Η συνειδητοποίηση ότι η ροκ μουσική στις μέρες μας, έχει χάσει τη θέση της, είτε λόγω των ερμηνευτών της, είτε και της γενικής αντίληψης των ακροατών γενικότερα, οι κύριες σκέψεις τους ήταν να ανανεώσουν τον ήχο της. Έτσι, προσπαθώντας να φέρουν τον ήχο της Hard Rock στη σύγχρονη εποχή, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ HARD RESET τον Οκτώβριο του 2020.

Λίγα λόγια για τους Cargo Lift

Είναι μια heavy rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2016, και αποτελείται από τον Κώστα (φωνητικά), τον Χρήστο (κιθάρα), τον Γιάννη (μπάσο), και τον Αλέξανδρο (τύμπανα). Τον Απρίλιο του 2017 ξεκίνησαν να συνθέτουν τα πρώτα τους τραγούδια ως μπάντα, τα οποία συμπεριλήφθηκαν στο First EP την ίδια χρονιά. Το υπόλοιπο μέρος εκείνης της χρονιάς, όπως και το 2018, αφοσιώθηκαν στα πρώτα τους live. Το 2019, έχοντας αποφασίσει περισσότερο για τη χημεία και το όραμα της μπάντας τους, ηχογράφησαν το επόμενο EP album τους, που έχει ως τίτλο Disguised, καθώς επίσης κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους βίντεο κλιπ, για το τραγούδι I Won’t Fall. Τόσο το EP, όσο και το βίντεο κλιπ έχουν λάβει πολλά υποσχόμενα σχόλια από τον Τύπο και τους θαυμαστές, ωθώντας το συγκρότημα προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να δώσουν ακόμη περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι: Puta Volcano, Dendrites, SiXforNinE, Supersoul, Lotus Who?, Low Treble και πολλούς άλλους.
Στα τέλη του 2019, οι Cargo Lift ξεκινούν να εργάζονται πάνω στο υλικό για το πρώτο τους full length άλμπουμ. Το ντεμπούτο τους LP, με τίτλο THEN έρχεται σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, με το συγκρότημα να δουλεύει ασταμάτητα κατά τη στιγματισμένη χρονιά του Covid-19, δηλαδή το 2020. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 9 τραγούδια, τα οποία καλύπτουν 42 λεπτά μουσικής, αγγίζοντας πολλαπλές συχνότητες το φάσμα των βαρέων βράχων.

Οι πόρτες του 8ball θα ανοίξουν στις 20:00, με την έναρξη της εκδήλωσης να είναι στις 21:00. Η είσοδος είναι στα 6€, συμπεριλαμβανομένης της μπύρας, ενώ απαραίτητη είναι η βεβαίωση του εμβολιασμού κατά την είσοδο.

Η σελίδα της εκδήλωσης

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show

Variety Vibes

18:00 19:59











Current show

Variety Vibes

18:00 19:59