Freya: Η Θεά της Σκανδιναβικής μυθολογίας στην Ελλάδα

Written by on 08/09/2023

image_print

Η Freya ήταν η θεά της θελκτικότητας και της ερωτικής έλξης, ήταν σύμβολο της νεανικότητας, της φρεσκάδας, της γονιμότητας και αντιπροσωπεύει την λαγνεία και την δύναμη. Το όνομα της σημαίνει Κυρία και Ερωμένη. Εμπνευσμένες λοιπόν από όλα τα παραπάνω, η Εμμανουέλα Σιούλα και η Γεωργία Δανιηλίδου, δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία περιποίησης, στην οποία έχουν αποδώσει και την εν λόγω ονομασία! 

Όραμά τους, σε αυτό το νέο εγχείρημα λίγων μηνών που έχουν επιχειρήσει, είναι να καινοτομήσουν στο χώρο των φυτικών καλλυντικών, προσφέροντας καθαρά και βιώσιμα προϊόντα που θα αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά κάθε ατόμου με τη δύναμη της φύσης. 

«Τα προϊόντα της Freya Skin Care έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας με τρόπο φυσικό. Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε βοηθούν στην ενίσχυση της υγείας του δέρματος, χωρίς χημικές ενώσεις όπως τα κοινά καλλυντικά που μακροχρόνια μπορεί να επιβαρύνουν το δέρμα. Μερικά προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα 2 σε 1 ώστε να προσφέρουν λύσεις στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα η περιποίηση δεν αφορά μόνο το δέρμα, αλλά και το well being μέσα στον χώρο που ζούμε, γι’ αυτό αναπτύξαμε μια σειρά από φυτικά κεριά σόγιας και τα εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια για αρωματοθεραπεία και όχι μόνο.» αναφέρει η Γεωργία Δανιηλίδου, απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης. 

«Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ένα ”μπαμ”, με όλο και περισσότερες εταιρείες φυτικών καλλυντικών προϊόντων να έρχονται στην αγορά. Βασικός δικός μας γνώμονας είναι η διαφοροποίηση από τους υπόλοιπους και η δημιουργία πραγματικά μοναδικών προϊόντων. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας ερευνήσαμε, μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε και τελειοποιήσαμε τις συνταγές των φυτικών καλλυντικών μας. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε προϊόν μας προέρχεται από βότανα και παρέχει ισχυρές συγκεντρώσεις φυτικών δραστικών ουσιών που είναι γνωστές για τις θρεπτικές βιταμίνες,τα αμινοξέα, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Συνάμα φροντίζουμε ακόμα και η συσκευασία του κάθε προϊόντος να είναι eco-friendly, διότι αυτό είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας φιλοσοφίας. Επόμενο βήμα της Freya Skin Care, είναι να ενταχθούν τα προϊόντα μας σε φαρμακεία και καταστήματα της πόλης» μας λέει χαρακτηριστικά η Εμμανουέλα Σιούλα, απόφοιτη Οργανικής και Βιολογικής Γεωργίας. 

Το εργαστήριό της Freya Skin Care είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Εκεί αμφότερες και σε συνεργασία με τη χημικό τους Μαρία Μακρίδου, εργάζονται καθημερινά με σκοπό την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων. Καθιστώντας την Freya Skin Care μια καθαρά γυναικεία υπόθεση! 

Βέβαια πολλά από τα προϊόντα τους είναι κατάλληλα για άνδρες, αλλά και παιδιά. Για όποιον θέλει να δει αλλά και να προμηθευτεί προϊόντα της Freya Skin Care, μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα Freya Skin Care. Για κάθε προϊόν υπάρχει αναλυτική περιγραφή, επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει γι΄ αυτό, καθώς και τα συστατικά από τα οποία αποτελείται. Στο eshop θα βρεις προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Αιθέρια και φυτικά έλαια. Καθώς και ανθόνερα, κεριά σόγιας και αξεσουάρ. 

Μολονότι ακόμα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα και απόρροια της μεθοδικότητας με την οποία έχουν προαποφασίσει να κινηθούν σαν ομάδα. Με προσοχή, έλεγχο και υπομονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακολούθησέ τους στο instagram, ώστε να παραμένεις συντονισμένος για οποιαδήποτε καινούρια δημιουργία!

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59Current show

Group Therapy

16:00 17:59