Οι Nightstalker live στη Μονή Λαζαριστών

Written by on 22/08/2021

image_print

Η Made Of Stone Productions σε συνεργασία με το 8ball Club παρουσιάζουν τους Nightstalker μαζί με special guests τους Tuber τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου ζωντανά στη Μονή Λαζαριστών, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Οι Nightstalker επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη!

Οι γερόλυκοι της ελληνικής heavyrock σκηνής ανεβαίνουν και πάλι βόρεια στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη για να θυμίσουν σε όλους πόσο απλό είναι το ροκ όταν το κάνεις με την ψυχή σου όταν δίνεις όλο σου το είναι πάνω στη σκηνή.

H επιστροφή της πιο καταιγιστικής rock μπάντα στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός!

Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock ‘n’ rollattitude και στο φανατικό κοινό τους που γεμίζει ασφυκτικά κάθε χώρο που εμφανίζονται, οι Nightstalker έρχονται να μας απογειώσουν με την ηλεκτρική τους καταιγίδα.
Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή για να συνέλθουμε κάπως!
Με οδηγό την underground ψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riffs, εθιστικά ρεφρέν, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές εκρήξεις, για να φτιάξουν rock ’n’ roll ύμνους ανατινάζοντας ξανά και ξανά τα stages σε Ελλάδα και Ευρώπη αφήνοντας το εκστασιασμένο κοινό σε αναμονή της επόμενης εμφάνισης!

Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες και τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους.
Πάνε τριάντα χρόνια από τότε που ο Argy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα.
Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά!
Οκτώ albums με σύνθετο ήχο και ποικίλες rock διαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live, έχουν χτίσει τον μύθο και την πραγματικότητα για μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavyrock μπάντες της Ευρώπης.

Μαζί τους ως special guests οι Σερραίοι Tuber!

Οι Tuber είναι μια instrumental rock μπάντα από τις Σέρρες. Το 2010 κυκλοφορούν το ομώνυμο ντεμπούτο EP τους, που τους κατατάσσει, αυτομάτως, σε μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής.
Το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους full-length album με τίτλο DesertOvercrowded και ξεκινούν μια σειρά από συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Έχουν εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο αξιόλογα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης (Exit, FreakValleyFestival, Lake on Fire, DesertfestBerlin), ενώ την άνοιξη του 2016 πραγματοποιούν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία.
Τον Μάιο του 2017 κυκλοφορούν την τρίτη, κατά σειρά, δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο Out of the Blue και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ακολουθεί μια σειρά από εμφανίσεις σε 14 ευρωπαϊκές πόλεις.
Η μουσική των Τuber είναι εσωτερική και εξωστρεφής, συγχρόνως. Ένα αμάλγαμα συναισθημάτων και εικόνων που εναλλάσσονται με μια αδιάλειπτη ροή, δημιουργώντας μουσικά ηχοτοπία που ταξιδεύουν τον ακροατή, όπου ο ίδιος επιθυμεί.
Με μόνη σταθερά το rock ’n roll, οι Tuber “φλερτάρουν” με την ψυχεδέλεια και τον ρομαντισμό, συνδυάζοντας τη λυρικότητα με τον σκληρό ήχο αλλά και τον χορευτικό ρυθμό.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Από 11€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
— Stones Rock Bar
— The Nephilim Store

Η ώρα προσέλευσης του κοινού είναι στις 20:00, ενώ η έναρξη είναι στις 20:30. Ο αριθμός εισιτηρίων είναι αυστηρά περιορισμένος, οπότε συνεπώς συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Σελίδα εκδήλωσης

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show











Current show