Οι σχέσεις απο απόσταση. Χωρισμός η δέσιμο?

Written by on 09/10/2020

image_print

Μια σχέση απο απόσταση μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι.

Άλλοι λένε ότι ματια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η σχέση απο απόσταση μπορεί να δέσει το ζευγάρι περισσότερο και ότι η αγάπη δεν μετράει χιλιόμετρα.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που αναγκάζονται να χωριστούν λόγω απόστασης. Είτε λόγω εργασίας,είτε σπουδών,είτε σε μικρές ηλικίες λόγω μετακόμησης της οικογένειας,είτε λόγω στρατού ή σωφρονιστικού ιδρύματος και για άλλους πολλούς λόγους.

Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί μια σχέση αποο απόσταση εάν δεν έχει γερά θεμέλια. Ο πρώτος και βασικός παράγοντας που φέρνει αντιμέτωπο το ζευγάρι είναι η ζήλεια. Ο ένας δεν είναι στην καθημερινότητα του άλλου και όση εμπιστοσύνη και να υπάρχει οι σύντροφοι ζηλεύουν διότι δεν μπορούν να έχουν τον έλεγχο. Σε αυτό το σημείο όλα είναι θέμα κατα πόσο είναι ζηλιάρης ο κάθε σύντροφος και πόση εμπιστοσύνη υπάρχει.

Απο την άλλη πλευρά το να σου λείπει ο σύντροφός σου είναι κάτι που κάνει την σχέση πιο δυνατή. Η λαχτάρα για το πότε θα ανταμώσει το ζευγάρι κάνει την επιθυμία πιό έντονη.

Πριν χωρίσεις λόγω απόστασης σκέψου καλά εάν αξίζει να διαλύσεις κάτι πριν κάτι δοκιμαστεί.Τα πάντα τα δείχνει ο χρόνος. Λάβε υππόψιν σου τα θετικά, κάνε τον απολογισμό σου και πράξε αναλόγως. Εαν η σχέση σου είναι σοβαρή δοκίμασέ το. Εάν είναι δυνατή θα κρατήσει και δεν θα μετριέται σε χιλιόμετρα.

image_print

Continue reading

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show

Night People

12:00 13:59











Current show

Night People

12:00 13:59