ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΟ 95€

Written by on 27/02/2021

image_print

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Μάρτιο στη Βιέννη με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 86€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Θέλεις να διασκεδάσεις; Να παίξεις σαν παιδί; Να κάνεις βουτιά στη σοκολάτα; Έχω τον ιδανικό προορισμό για εσάς. Βιέννη! Για να ξεκινήσετε , ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου είναι υπέροχος. Προσπάθησε να είσαι εκεί και να ακούσεις το όργανο. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να επισκεφθείτε τον πύργο του παρεκκλησίου και να απολαύσετε την υπέροχη θέα. 

Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να αδειάσετε το πορτοφόλι σας. Πιστέψτε με, τα πάντα μπορούν να βρεθούν σε αυτή την ΤΕΡΆΣΤΙΑ αγορά. Διψάς; Πέρνα από το καφέ-ζαχαροπλαστείο Demel. Δοκιμάστε μερικά από τα εκατοντάδες κέικ και τάρτες μαζί με το καφέ au lait και το σαλόνι σας. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να βρείτε ένα τραπέζι – κάτι που είναι γενικά μάλλον δύσκολο να γίνει. 

Κάντε μια επίσκεψη στα θηριώδη παλάτια – υπάρχουν πολλά εισιτήρια που συνδυάζουν την είσοδο σε δύο ή περισσότερα μέρη. Αν νομίζετε ότι το να φτάσετε στο παλάτι με τα πόδια είναι κουραστικό τότε ο καλύτερος και πιο πολυτελής τρόπος είναι να πάρετε μια άμαξα αλόγων από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Μιλώντας για άλογα, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Ισπανική Σχολή Ιππασίας και να απολαύσετε την πρωινή άσκηση με μουσική (καλύτερα να παραλάβετε τα εισιτήριά σας μια μέρα ή δύο νωρίτερα για να αποφύγετε την ουρά). 

Πιείτε ένα απογευματινό τσάι ή ένα ελαφρύ δείπνο στο Mozart’s Cafe. Στο Πάρκο Πράτερ, θα βρείτε έναν από τους μεγαλύτερους τροχούς όπου μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά. Φροντίστε να επισκεφθείτε το δημαρχείο και να πάρετε ένα Hop-on HOP-off λεωφορείο για να δείτε όλη την πόλη. Αξίζει τον κόπο! Σχεδόν όλα τα κτίρια αυτής της πόλης διατηρούν τις νεοκλασικές τους γραμμές. 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 16€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com 
Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε.
ΔΙΑΜΟΝΗ
Aparthotel Adagio Vienna City
Ευρύχωρο δωμάτιο, εξαιρετική τοποθεσία, 3 λεπτά περπάτημα από την στάση του μετρό και ακριβώς από έξω από το ξενοδοχείο περνά το τραμ. Υπήρχαν όλες οι παροχές στο δωμάτιο, ευρύχωρο μπάνιο. Πολύ καλή επιλογή το συστήνω ανεπυφύλακτα και ιδιαίτερα σε σχέση ποιότητας-τιμής.

Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (28/03 – 31/03)•Αεροπορικά εισιτήρια: 32€•Ξενοδοχείo: 157€•ΣΥΝΟΛΟ: 189€ / 2 = 94,5€ το άτομο

– Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.
*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (27/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 
*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο instagram
Καλή Αρχη

Αντώνης Στάης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show

So Simply Unique

00:00 01:00











Current show

So Simply Unique

00:00 01:00