Έρχεται στο Netflix η σειρά “Resident Evil” από τον παραγωγό του “Supernatural”

Written by on 01/09/2020

image_print

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline η δημοφιλής πλατφόρμα streaming Netflix βρήκε επιτέλους τον δημιουργό που θα αναλάβει τη σειρά που βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι της Capcom, Resident Evil.

Ο Andrew Dabb, εξωτερικός παραγωγός της σειράς Supernatural, η οποία ολοκληρώνεται φέτος με τα τελευταία επεισόδιά της να έχουν προγραμματιστεί στο CW για το φθινόπωρο, ανέλαβε τη δημιουργία της σειράς των οκτώ επεισοδίων μαζί με την Constantin Film, το γερμανικό στούντιο που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες Resident Evil. 

O Dabb δήλωσε σχετικά πως το Resident Evil είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και ότι είναι ενθουσιασμένος που θα έχει τη δυνατότητα να αφηγηθεί ένα νέο κεφάλαιο αυτής της συναρπαστικής ιστορίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σειρά θα αναπτυχθεί σε δυο timelines, το πρώτο με πρωταγωνίστριες δυο έφηβες αδελφές που μόλις έχουν μετακομίσει στη New Racoon City και το δεύτερο θα εστιάζει στη μια από τις δυο αδελφές, που πλέον διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της, και προσπαθεί να κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιζήσει, όσο την καταδιώκουν τα φαντάσματα του παρελθόντος της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς ή κάποια πληροφορία για το κάστινγκ.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show

Night People

12:00 13:59











Current show

Night People

12:00 13:59