Το remix του “Peru” από τον Ed Sheeran

Written by on 28/12/2021

image_print

Λίγο πριν κλείσει η αυλαία της χρονιάς, ο Ed Sheeran κυκλοφορεί ένα remix που θα συζητηθεί, την επανεκτέλεση της καλοκαιρινής επιτυχίας του Νιγηριανού τραγουδιστή Fireboy DML , με τίτλο «Peru».

Το μουσικό πλέον ντουέτο μοιράστηκε το νέο βίντεοκλιπ για το remix του με το κοινό την παραμονή των Χριστουγέννων. Η χημεία τους και η αμοιβαία εμπιστοσύνη του ενός στο ταλέντο του άλλου, μας ξανασυστήνουν το γνωστό τραγούδι κυριολεκτικά σαν να ήταν κομμένο και ραμμένο, στα μέτρα των δύο αντρών.

Ο Sheeran είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη συνεργασία του με τον Fireboy DML σε μια συνέντευξη με τον Έλτον Τζον, αποκαλύπτοντας ότι αφού άκουσα το single «ηχογράφησα μία νέα εκδοχή για αυτό και είναι ένα τραγούδι για την Νιγηρία και την Γκάνα και εποχή για να βγει στα κλαμπ ήταν αυτή Χριστουγέννων. Οπότε ουσιαστικά έβγαλα ένα τραγούδι για κλαμπ στα μέσα Δεκεμβρίου, κάτι που θα φαινόταν περίεργο στην Αγγλία».

«Ήταν ένα όνειρο να μάθω ότι ο Ed Sheeran είναι θαυμαστής του ήχου μου και να τον βάλω να μπει σε ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από εμένα και το οποίο ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Fireboy DML.

Αναμφίβολα θα είναι ένα τραγούδι που θα ακουστεί πολύ τόσο την καινούργια χρονιά, όσο και με την πάροδο των ετών. Να ευχηθούμε τα καλύτερα στους δύο καλλιτέχνες και όσους συνετέλεσαν, ώστε να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα.

Νένα Ευθυμιάδου

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Larry’ s House

10:00 12:00

 Current show

Larry’ s House

10:00 12:00