Μιχάλης Σεβαστέρης: «Έχω γίνει γνωστός ως τζογαδόρος οπότε το πολύ-πολύ να ενέπνευσα κάποιον να παίξει το εξοχικό του. Ελπίζω να το διπλασίασε».

Written by on 22/02/2024

image_print

Μιχάλης Σεβαστέρης. Τι να πούμε για αυτόν τον εξαίρετο κωμικό, αλλά και άνθρωπο. Τζογαδόρος, αλλά δε του αρέσει καθόλου να «Τζογάρει» τις ζωές των ζώων. Vegan, λοιπόν, επίσης! Η συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μαλέκα και τον cityvibes.gr, με αφορμή την παράστασή του στο Λοσάντζελε είναι απλά worth reading.

Ε: Πόσο καιρό είσαι vegan και πώς ξεκίνησες;

Α: Είμαι εδώ και 12 χρόνια. Από μικρό παιδί είχα προβληματισμούς πάνω σε αυτό το θέμα. Στα 18 μου πρώτη φορά υιοθέτησα δύο γατιά και ένιωσα πως ήρθα πιο κοντά με όλα τα ζώα. Έτσι αποφάσισα αυτό που τόσο καιρό σκεφτόμουν ότι μου ταιριάζει να το δοκιμάσω και σαν πράξη. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά μόλις βρήκα τα βίγκαν φαγητά που σου ταιριάζουν, έγινε μία συνήθεια και δεν ένιωθα ότι μου λείπει κάτι. Πέρα από βιταμίνη Β12. Πάρτε συμπλήρωμα.

Ε: Τι σε εμπνέει περισσότερο στο «Λοσάντζελε» σαν χώρος;

Α: Ότι είναι ένας χώρος που φτιάχτηκε ειδικά και μόνο για την τέχνη του stand up comedy! Είναι μια πολύ πρωτοποριακή και τολμηρή κίνηση για την Ελλάδα! Παίζω εκεί σχεδόν 2 χρόνια και όλες αυτές οι εμφανίσεις που έχω κάνει στο Λοσάντζελε με βοήθησαν πολύ να διαμορφωθώ σαν κωμικός.

Ε: Διαβάζοντας για το πόκερ και την ενασχόλησή σου με αυτό, θα σου θέσω μια τριάδα και θέλω κατάταξη: ύπνος, σεξ, πόκερ.

Α: Προτιμώ όλα σε ένα. Στριπ πόκερ στο όνειρό μου.
Όχι οκ. 1. Πόκερ, γιατί άμα χάνω δε θα μπορώ ούτε να κοιμηθώ, ούτε να κάνω σεξ. 2 ύπνος. Για να ξυπνήσω και να ξαναπαίξω πόκερ. 3 σεξ. Αλλά μόνο αν με πληρώσουν κανα 20€ για να κάνω.

Ε: Νιώθεις καθόλου “influencer”; όχι απαραίτητα όπως οι instagrammers, παρά με την πραγματική του έννοια: πιστεύεις ότι κάποιος εμπνέεται από σένα; το έχεις νιώσει;

Α: Έχω γίνει γνωστός ως τζογαδόρος οπότε το πολύ-πολύ να ενέπνευσα κάποιον να παίξει το εξοχικό του. Ελπίζω να το διπλασίασε.

Ε: Υπάρχουν άτομα στο χώρο του stand up που θαυμάζεις ή/και θα ήθελες να συνεργαστείτε; (αν δεν έχει γίνει ήδη)

Α: Θαυμάζω αρκετά άτομα στο χώρο. Οι κωμικοί που θεωρώ τους καλύτερους και συστήνω σε όλους να δουν είναι Μαθιουδάκης – Βύρωνας, Χριστοφορίδης, Cain. Ελάτε γκεστ στο τζογαδόρο με γυαλί ηλίου και μπλε φουσκοτό μπουφάν.

Σε ευχαριστούμε πολύ, Μιχάλη!

Επιμέλεια Συνέντευξης: Γιώργος Μαλεκας







image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Upcoming

Group Therapy

Κράνος έφερες;

16:00 17:59
















Upcoming

Group Therapy

Κράνος έφερες;

16:00 17:59