Η Xiaomi παρουσιάζει επίσημα την τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη (video)

Written by on 02/09/2020

image_print

Η ZTE μπορεί να ήταν η πρώτη η οποία παρουσίασε ένα τηλέφωνο με κάμερα κάτω από την οθόνη, ωστόσο πολύ σύντομα θα έχει τον ανταγωνιστή του. Η Xiaomi αναμένεται να ενσωματώσει selfie κάμερες κάτω από την οθόνη στις συσκευές της. Η εταιρεία, παρουσίασε σήμερα επισήμως, την τρίτη γενιά της τεχνολογίας κάμερας κάτω από την οθόνη και τόνισε πότε περίπου θα πρέπει να την αναμένουμε.

Η Xiaomi χαρακτηρίζει τη νέα τεχνολογία κάμερας ως ένα σημαντικό επίτευγμα, που θα επιτρέψει την απόλυτη full screen εμπειρία. Η εταιρεία επισημαίνει ότι χρησιμοποιεί διάταξη pixel που έχει αναπτύξει η ίδια και επιτρέπει στην οθόνη να περάσει το φως μεταξύ των κενών των sub pixels, επιτρέποντας σε κάθε pixel στην οθόνη να διατηρήσει ένα πλήρες RGB layout χωρίς να επηρεάζεται η πυκνότητα των pixels. Αυτό, κατά την Xiaomi, διασφαλίζει ότι η πυκνότητα Pixels στην περιοχή που η οθόνη στεγάζει τη κάμερα θα είναι η ίδια με όλη την υπόλοιπη.

Η τρίτης γενιάς τεχνολογία της Xiaomi χρησιμοποιεί ένα μοναδικό design κυκλώματος, για να αυξήσει την μεταδοτικότητα του φωτός της περιοχής της κάμερας κάτω από την οθόνη. Αυτό, σε συνδυασμό με τα optimizations  θα επιτρέψει στη λύση της εταιρείαw να προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχα με τις συμβατικές κάμερες. Θα εισέλθει σε διαδικασία μαζικής παραγωγής τον επόμενο χρόνο.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

So Simply Unique

00:00 02:00

Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

So Simply Unique

00:00 02:00