Γιατί να μάθω Ισπανικά?

Written by on 21/11/2022

image_print

Υπάρχουν πραγματικά πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος επιθυμεί να μάθει μια ξένη γλώσσα. Υπάρχουν όμως πολλοί περισσότεροι -από τους ήδη υπάρχοντες- για τους οποίους κάποιος ενδιαφέρεται να διδαχθεί την Ισπανική.

Τα Ισπανικά είναι μια παγκόσμια γλώσσα. Συγκεκριμένα η 2η πιο ευρέως ομιλούμενη γλώσσα από φυσικούς ομιλητές. Σχεδόν 500 εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο μιλούν Ισπανικά, σε 44 διαφορετικές χώρες. Μάλιστα είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 από αυτές. Συνάμα αποτελεί την τρίτη πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο χώρο του διαδικτύου.

Πίσω από την Ισπανική γλώσσα, «κρύβεται» μια κουλτούρα που εύκολα σε γοητεύει. Από πασίγνωστα τραγούδια και τραγουδιστές, παγκόσμια διαδεδομένους χορούς, μέχρι τον κινηματογράφο, την τέχνη και τη λογοτεχνία. Παραδόσεις να γνωρίσεις και φοβερά μέρη να επισκεφθείς.

Παράλληλα είναι και μια σχετικά εύκολη ως προς την εκμάθηση γλώσσα. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να πειραματιστεί για να μάθει με βιβλία αυτοδιδασκαλίας, εφαρμογές στο κινητό, με διάφορα ισπανικά κανάλια στο youtube, ταινίες κτλπ…

Ένα τέτοιο κανάλι στο youtube είναι και το Easy Spanish, στο οποίο θα ακούσετε ισπανόφωνους ανθρώπους να μιλάνε γύρω από διάφορα θέματα.

Πάμε να δούμε τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι έμαθαν την Ισπανική γλώσσα, αλλά και ποια στρατηγική ακολούθησαν στη διαδικασία αυτή.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59Current show

Group Therapy

16:00 17:59