Υπάρχει σωστή διάρκεια στην ερωτική επαφή; – Tips για να είναι ευχάριστη

Written by on 24/08/2020

image_print

Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ για να είναι καλό; Η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, καθώς ακόμα και οι σύντομες ερωτικές συνευρέσεις μπορούν να μετατραπούν σε στιγμές που θα θυμάστε για πάντα.

Έτσι λοιπόν σε μια εποχή που ο χρόνος είναι πολυτέλεια, το γρήγορο σεξ όχι μόνο φαντάζει ιδανικό, αλλά μπορεί και να γίνει, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε την τοποθεσία. Μπορεί να είναι το μπάνιο, το αυτοκίνητο ή η κουζίνα. Ο πάγκος της κουζίνας μπορεί να είναι στο τέλειο ύψος για μια γρήγορη ερωτική συνεύρεση.

Μην αναλώνεστε με περιττές κινήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείτε με το να βγάζετε τα ρούχα σας. Αφήστε τα χέρια να σας διεγείρουν και στη συνέχεια βγάλτε μόνο τα απαραίτητα.

Ο οργασμός στο γρήγορο σεξ δεν αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Σίγουρα το να έχετε οργασμό αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην ερωτική συνεύρεση, όμως δεν είναι το παν. Μην περιμένετε λοιπόν κάθε φορά που θα κάνατε σεξ, κυρίως εάν διαρκεί λίγα λεπτά, να έχετε πάντα οργασμό. Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαμβάνετε τη στιγμή.

Τα οφέλη του γρήγορου σεξ

Το γρήγορο σεξ μας χαλαρώνει από το στρες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το άγχος της απόδοσης, αφού αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο καλά, αλλά το πόσο γρήγορα. Αυξάνει επίσης τη σεξουαλική επιθυμία, η οποία είναι φυσιολογικό να μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Το κλασσικό σεξ αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία και θέλει προγραμματισμό, ενώ η γρήγορη σεξουαλική συνεύρεση μας λύνει τα χέρια και μας προσφέρει ευελιξία.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 



Current show

Musicland

22:00 23:59











Current show

Musicland

22:00 23:59