Υλικά |
200 γρ. κουβερτούρα 400 γρ ζαχαρούχο γάλα 100 γρ βιτάμ 4 κ.σ κακάο 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα ψιλοκομμένη 2-3 κ.σ. κονιάκ 1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας Παπαδοπούλου 300 γρ λευκή κουβερτούρα |
Εκτέλεση |
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να λιώσουν η κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο. Κατόπιν ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα , το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια να διαλυθούν καλά και κρατάμε λίγο για να γαρνίρουμε στο τέλος . Ενσωματώνουμε όλα τα υλικά μας μαζί ,ρίχνοντας στο τέλος την καρυδόψιχα και τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξουν για 2 ώρες. Λιώνουμε με προσοχή την λευκή κουβερτούρα σε μπέν μαρί να μην μας κάψει. Βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τα τρουφάκια μας και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά, τοποθετώντας τα σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε από πάνω με το τριμμένο μπισκότο που κρατήσαμε . |
(μπορείτε να μου στέλνετε τις απορίες και τα μηνύματα σας ή ότι άλλο θέλετε να με ρωτήσετε στην σελίδα μου στο Fb)