Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
100 γρ βιτάμ
4 κ.σ κακάο
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
2-3 κ.σ. κονιάκ
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας Παπαδοπούλου
300 γρ λευκή κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να λιώσουν η κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο.

Κατόπιν ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα , το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.

Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια να διαλυθούν καλά και κρατάμε λίγο για να γαρνίρουμε στο τέλος .

Ενσωματώνουμε όλα τα υλικά μας μαζί ,ρίχνοντας στο τέλος την καρυδόψιχα και τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για 1 ώρα.

Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξουν για 2 ώρες.

Λιώνουμε με προσοχή την λευκή κουβερτούρα σε μπέν μαρί να μην μας κάψει.

Βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τα τρουφάκια μας και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά, τοποθετώντας τα σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.

Πασπαλίζουμε από πάνω με το τριμμένο μπισκότο που κρατήσαμε .
Καλή επιτυχία!
(μπορείτε να μου στέλνετε τις απορίες και τα μηνύματα σας ή ότι άλλο θέλετε να με ρωτήσετε στην σελίδα μου στο Fb)

ΘΕΟΦΑΝΩ ΝΑΚΙΔΟΥ

Διαβάστε ακόμη:  Μπανόφι
Γεννήθηκα στης 25/06/1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσα, μέχρι τώρα. Σπούδασα Νοσηλευτική σε Τεχνική Σχολή κι έπειτα αποφοίτησα από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , με σπουδές στης Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Επί μια 10 ετία διατηρούσα εργαστήριο αρτοζαχαροπλαστικής παραδοσιακών προϊόντων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την συγγραφή άρθρων ,παιδικών κειμένων και παραμυθιών ,με το θέατρο, καθώς αγαπώ πολύ την μαγειρική και το ψάρεμα με φίλους.