Το μενού της εβδομάδας
Written by Άγγελος Αρχοντάκης on 03/01/2021
Η λύση στο αιώνιο πρόβλημα κάθε νοικοκυριού: Τι μαγειρεύουμε σήμερα;
ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ | ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ | ΣΑΛΑΤΑ | ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ | |
ΔΕΥΤΕΡΑ | Κρέπες με τυρί και ζαμπόν | Μακαρόνια ογκρατέν με κιμά και κασέρι ή γκούντα | Χωριάτικη σαλάτα | Σουφλέ σοκολάτας |
ΤΡΙΤΗ | Ριζότο με λαχανικά | Μοσχάρι λεμονάτο στο φούρνο με ρύζι | Λαχανοσαλάτα με καρότο | Ρυζόγαλο |
ΤΕΤΑΡΤΗ | Σούπα βελουτέ με ψάρι και λαχανικά | Τσιπούρες στο φούρνο με πατάτες | Σαλάτα με μαρούλι και ρόκα | Πορτοκαλόπιτα |
ΠΕΜΠΤΗ | Σουφλέ τυριών | Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα | Κοτοσαλάτα | Cheesecake |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας | Ρεβίθια κλασικά στην κατσαρόλα | Πατατοσαλάτα | Ραβανί |
ΣΑΒΒΑΤΟ | Κροκέτες με θαλασσινά | Γαρίδες στο τηγάνι με σάλτσα αβοκάντου και ρύζι | Σαλάτα με μαρούλι και τόνο | Κανταΐφι |
ΚΥΡΙΑΚΗ | Κις λορέν με αλλαντικά και τυριά | Μπριζόλες χοιρινές με πατάτες στο φούρνο | Σαλάτα του σεφ | Προφιτερόλ |