Υλικά ( μερίδες: 4-6 )
( Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά )
( Εκτέλεση: 10 λεπτά )
Για τη σαλάτα:
1 αγγούρι, κομμένο σε χοντρά κυβάκια
6 ντοματίνια κομμένα στην μέση ή ( 2 ντομάτες κομμένες )
4 φέτες ζαμπόν, κομμένες σε κυβάκια
3 φέτες τυρί γκούντα, κομμένο σε κυβάκια
3 φέτες τυρί μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια
3 αυγά, βρασμένα και κομμένα σε μισοφέγγαρα
1/2 iceberg κομμένο σε χοντρά κομμάτια
1/2 λόλα κόκκινη, κομμένη σε χοντρά κομμάτια
1/2 λόλα πράσινη, κομμένη σε χοντρά κομμάτια

Για το dressing ( σως )
150 γραμ. μαγιονέζα
80 γραμ. κέτσαπ
2 κουταλάκια γλ. κονιάκ
2 κουταλάκια γλ. πάπρικα καπνιστή
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση ( για το dressing )
1) Βάζετε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά
με ένα σύρμα μέχρι να ενσωματωθούν.
Εκτέλεση ( για τη σαλάτα του σεφ )
1) Κόβετε τα υλικά για τη σαλάτα, τα καθαρίζετε και τα πλένετε καλά.

2) Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια σαλατιέρα βάζετε όλα τα υλικά
( εκτός από τα αυγά ).

3) Ανακατεύετε όλα τα υλικά ( εκτός από τα αυγά ) πολύ καλά με τα χέρια
σας.
Εκτέλεση ( για την σύνδεση σαλάτας )
1) Ρίχνετε στη σαλατιέρα ή στο μπολ όσο dressing επιθυμείτε.

2) Ανακατεύετε ώστε να πάει παντού όλο το dressing.

3) Τέλος προσθέτετε και τα αυγά κομμένα σε μισοφέγγαρα
και διακοσμείτε τη σαλάτα.

4) Σερβίρετε.

Καλή απόλαυση

Διαβάστε ακόμη:  Παραδοσιακή μουσταλευριά

Αγγελος Αρχοντακης