Υλικά
1 φλ. γάλα light
1/2 φλ. φρουκτόζη
3 φύλλα ζελατίνης
1 φλ. κρέμα γάλακτος light
1 βανίλια
Εκτέλεση
1) Βράζω το γάλα.

2) Μόλις κοχλάσει, το αποσύρω από τη φωτιά.

3) Μουσκεύω τη ζελατίνα σε κρύo νερό να μαλακώσει.

4) Ρίχνω τη ζελατίνα, τη φρουκτόζη, τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος
στο γάλα.

5) Ανακατεύω καλά.

6) Μοιράζω την κρέμα σε μπoλάκια και τα βάζω στο ψυγείο.

7) Όταν σερβίρω, μπορώ να προσθέσω σος σοκολάτας, ή κεράσι γλυκό,
μέλι ή φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, κερασάκια και ακτινίδια, ή
φύλλα δυόσμου για την διακόσμηση του γλυκού.

Καλή απόλαυση

Άγγελος Αρχοντάκης

Διαβάστε ακόμη:  Ζουμερή κοτόπιτα σε ρολό