Μπριζολάκια με σάλτσα μανιταριών

Written by on 30/09/2020

Υλικά ( 270 θερμίδες ανά μερίδα )
8 μπριζολάκια, 60 γραμ. το ένα
1 κουτ. ανάλατο βούτυρο
2 κουτ. του γλ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. κόκκινο κρασί, ξηρό
1/4 μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1 φλ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
1) Βάλτε τα μπριζολάκια εναλλάξ με λαδόχαρτο.

2) Κάψτε το λάδι και το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι.

3) Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε για 5 περίπου λεπτά, μέχρι να
ροδίσουν τα κρεμμύδια.

4) Προσθέστε τα μπριζολάκια, το κρασί και τον μαϊντανό.

5) Μαγειρέψτε τα για 4 λεπτά, γυρίζοντας τα μπριζολάκια μια φορά.

6) Βγάλτε τα και βάλτε τα σε δίσκο.

7) Προσθέστε τα μανιτάρια στο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν, περίπου
στα 4 λεπτά.

8) Περιχύστε με τη σάλτσα τα μπριζολάκια.

9) Σερβιρίστε τα αμέσως να μην κρυώσουν ή αν δεν θέλετε να τα φάτε
βάλτε τα στο φούρνο στους 100 βαθμούς για να παραμείνουν ζεστά.

10) Συνοδεύονται με πατάτες ή ρύζι και γαρνίρετε με μαϊντανό.

Καλή απόλαυση

Άγγελος Αρχοντάκης


CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Echo Jam Session

16:00 17:59









Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Echo Jam Session

16:00 17:59