Υλικά ( Χρόνος εκτέλεσης: 25 λεπτά )
( Χρόνος ψησίματος: 10 λεπτά )
( Μερίδες: 6-8 )
700 γραμ. κοτόπουλο στήθος φιλέτο
70 γραμ. γαλέτα
70 γραμ. παρμεζάνα
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Χυμό ενός λεμονιού
1 κουτ. γλ. μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1) Κόβετε το φιλέτο σε μπουκιές.

2) Σε μία λεκάνη βάζετε το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το αλάτι και
τέλος το πιπέρι και χτυπάτε. ( ή τα χτυπάτε στο μπλέντερ ).

3) Σε μία άλλη λεκάνη βάζετε την γαλέτα με την παρμεζάνα.

4) Βάζετε τις μπουκίτσες στο λαδολέμονο.

5) Στην συνέχεια βουτάτε της μπουκίτσες στο μείγμα
( γαλέτας – παρμεζάνας ).

6) Βάζετε στο ταψί σας μία λαδόκολλα.

7) Τοποθετείτε τις κοτομπουκιές την μία δίπλα στην άλλη χωρίς να
ακουμπάνε η μία την άλλη.

8) Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με θερμό αέρα
στην 2 θέση για 20 λεπτά.

9) Σερβίρετε με πατάτες, μαγιονέζα σε ένα μπολάκι και λαχανικά
( προαιρετικά ).

Καλή επιτυχία…

Καλή απόλαυση

Διαβάστε ακόμη:  Φτιάξτε λαχταριστές σπιτικές γαλακτοφέτες Kinder!

Αγγελος Αρχοντακης