Υλικά ( για 2 μερίδες)
200 γραμ. μοσχάρι
2 κουτ. ταμάρι ( στα καταστήματα υγιεινών τροφών )
1 κουτ. μουστάρδα
1 μικρό καρότο
1/2 φλ. βλαστάρια μπαμπού
6 άγρια μανιτάρια
1 φλ. φασολάκια
5 φύλλα σπανάκι ή 1 φύλλο λάχανο
2 φλ. κρεατόζουμο ζεστό
1 κουτ. τσέρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1) Κόβω το μοσχάρι σε ψιλές φετούλες.

2) Το μαρινάρω για 10 λεπτά στο ταμάρι και τη μουστάρδα.

3) Σωτάρω το κρέας με τη σάλτσα του, μέχρι να κοκκινίσει.

4) Προσθέτω το καρότο και τα βλαστάρια μπαμπού.

5) Σιγοβράζω για λίγα λεπτά.

6) Στη συνέχεια προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά.

7) Το αφήνω να βράσει μέχρι να μείνει με το ζουμί του.

8) Όταν ετοιμαστεί, προσθέτω το τσέρι.

9) Σερβίρετε ζεστό.

10) Το φαγητό αυτό συνοδεύεται με ποικιλίες ρυζιού.

Καλή απόλαυση

Άγγελος Αρχοντάκης

Διαβάστε ακόμη:  Βελούδινο ιαπωνικό cheesecake με τρία υλικά -Η συνταγή που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο (vid)