Κακαβιά εκ Λέσβου
Written by Άγγελος Αρχοντάκης on 22/12/2020
Υλικά ( χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά ) ( Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά ) ( Χρόνος εκτέλεσης: 25 λεπτά ) |
Ψάρια όλων των ειδών ( σκορπιοί, πέρδικες, σπάροι, γαρίδες ) κ.τ.λ Καρότα, πατάτες, σέλινο Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ξύδι Αλάτι, πιπέρι Νερό |
Εκτέλεση |
1) Σε μία κατσαρόλα βράζετε το νερό. 2) Ρίχνετε μέσα τα λαχανικά. 3) Αφήνετε τα λαχανικά να βράσουν για 10 λεπτά. 4) Καθαρίζετε τα ψάρια και τα πλένετε καλά. 5) Ρίχνετε τα ψάρια στα βρασμένα λαχανικά. 6) Στην συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο και το ξύδι. 7) Αλατοπιπερώνετε. 8) Τα αφήνετε να βράσουν για επιπλέον 20 λεπτά. 9) Διακοσμείτε με μαϊντανό. 10) Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα ή σουπιέρα. Καλή επιτυχία… |
Καλή απόλαυση