Κακαβιά εκ Λέσβου

Written by on 22/12/2020

image_print
Υλικά ( χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά )
( Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά )
( Χρόνος εκτέλεσης: 25 λεπτά )
Ψάρια όλων των ειδών ( σκορπιοί, πέρδικες, σπάροι, γαρίδες ) κ.τ.λ
Καρότα, πατάτες, σέλινο
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Νερό
Εκτέλεση
1) Σε μία κατσαρόλα βράζετε το νερό.

2) Ρίχνετε μέσα τα λαχανικά.

3) Αφήνετε τα λαχανικά να βράσουν για 10 λεπτά.

4) Καθαρίζετε τα ψάρια και τα πλένετε καλά.

5) Ρίχνετε τα ψάρια στα βρασμένα λαχανικά.

6) Στην συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο και το ξύδι.

7) Αλατοπιπερώνετε.

8) Τα αφήνετε να βράσουν για επιπλέον 20 λεπτά.

9) Διακοσμείτε με μαϊντανό.

10) Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα ή σουπιέρα.

Καλή επιτυχία…

Καλή απόλαυση

Αγγελος Αρχοντακης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Group Therapy

16:00 17:59









Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Group Therapy

16:00 17:59