Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από το Netflix, η ισπανική σειρά που προκάλεσε φρενίτιδα παγκοσμίως, ρίχνει αυλαία με την 5η σεζόν, βάζοντας έτσι ένα οριστικό τέλος στις φήμες που ήθελαν να προχωρά η ιστορία και σε 6η σεζόν. 

Το La Casa de Papel θα επιστρέψει για το τελευταίο μέρος της ληστείας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τράπεζα της Ισπανίας, και σύμφωνα με τον Álex Pina, η σεζόν αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός της σειράς δήλωσε:

Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Profesor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως η προηγούμενη σεζόν μας άφησε σε ένα κομβικό σημείο, αφού η inspectora Alicia καταφέρνει να εντοπίσει τον Profesor, ο οποίος μόλις είχε φέρει εις πέρας – βασικά η συμμορία περισσότερο – να βάλει στην Τράπεζα της Ισπανίας την Raquel ή πιο σωστά πλέον, Lisboa. Κάτι μας λέει, πως όλο και κάποια συμφωνία θα παίξει εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως απλώνεται ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από την Alicia, με διάφορες φήμες να λένε πως η εγκυμοσύνη της είναι ψεύτικη – μια υπόθεση που δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τι θα μπορούσε να αποσκοπεί – και πως πρόκειται για την πρώην σύζυγο του BerlinΕξού και η συμφωνία που γράψαμε προηγουμένως.

Όσον αφορά, πάντως, την 5η σεζόν, αυτά που ξέρουμε για την ώρα, είναι πως θα προστεθούν δύο νέα πρόσωπα, ο Miguel Ángel Silvestre και ο Patrick Criado και πως τα νέα επεισόδια θα σκάσουν μύτη στο Netflix το δεύτερο μισό του 2021.

Διαβάστε ακόμη:  Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τον ανεπανάληπτο Μάικλ Τζόρνταν(vid)

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο, ενώ κυκλοφόρησαν και ορισμένες φωτογραφίες από την ισπανική ιστοσελίδα Crush News, οπού σε αυτή τη φάση οι πρωταγωνιστές μας γυρίζουν μια μεγάλη σκηνή στο κέντρο της Μαδρίτης και πιο συγκεκριμένα, στα κεντρικά του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Συνολικά στη συγκεκριμένη σκηνή, που δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν παραδίνεται η συμμορία ή αν είναι ένα κόλπο σαν όλα τα προηγούμενα, για να κερδίσουν αυτό που θέλουν, πήραν μέρος 300 άτομα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση, πάντως, είναι που σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να μη φοράνε παπούτσια, σαν να λέμε… πήγαν ξυπόλητοι στ’ αγκάθια.

Μπορεί, από τη μία, το La Casa de Papel να έφερε απογοήτευση σε πολλούς, μιας και όπως έχουμε ξαναγράψει θα μπορούσε να είχε μπει ένα επιτυχημένο ‘the end’ με τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο, από την άλλη εμείς νιώθουμε μια κάποια ανυπομονησία για το μεγάλο φινάλε, ειδικά μετά τα λόγια του Pina.

Πηγή