Tα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια!

Written by on 08/10/2020

image_print

Καθόλου καλή εμπειρία! Με ύψος 1,71 τολμώ να πω ότι το ύψος του άντρα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρώ. Δεν αντιλέγω πως και οι άντρες …. μετρίου αναστήματος είναι ελκυστικοί. Όμως τι γίνεται όταν έχετε το ίδιο ύψος ; Ή μάλλον τι γίνεται όταν ο σύντροφος σου είναι 10 πόντους κοντύτερος. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκοπός του άρθρου δεν είναι να δημιουργήσει ανασφάλειες στον ανδρικό πληθυσμό , ούτε να υποβιβάσει το ύψος κάποιου. Το κάθε σώμα έχει την δική του ιδιαιτερότητα και την δική του ομορφιά. Χιουμοριστικοί λόγοι και ένας πρόσφατος δεσμός με οδήγησαν προς την συγγραφή αυτού του κειμένου….

1.Όχι στα τακούνια !

Απαγορεύονται παπούτσια που φέρουν πάτους, τακούνια, ψηλές μπότες, γόβες. Εκτός αν θες να σας κοιτάνε όλοι περίεργα στο κλαμπ. Φιλαράκια σου από δω και πέρα θα γίνουν τα σανδάλια, αθλητικά , πέδιλα με χαμηλό τακούνι ή και χωρίς ,παντόφλες. Ετοιμάσου να αποχωριστείς το αγαπημένο σου ζευγάρι γόβες και να δοκιμάσεις να συνδυάσεις το maxi φόρεμα που αγόρασες τα Χριστούγεννα με κάποιο απλό πέδιλο της επιλογής σου. Μήπως ήρθε η ώρα για κάποια στυλιστική αλλαγή;

2.Τι να σου κάνει εσένα μισό μπόι άντρας ;

Ετοιμάσου και για ατελείωτο πείραγμα από τον συγγενικό σου κύκλο! Εκφράσεις του τύπου “που τον βρήκες αυτόν , στην σακούλα με τα γαριδάκια” , “ δεν έπινε το γάλα του μικρός” , “μονόζυγο να κάνει το παλικάρι “, “πλειμομπιλ ο τύπος” θα ακούγονται συχνά από τους γονείς σου, τους φίλους . Μην θυμώσεις . Οι άνθρωποι που σε αγαπούν έχουν την τάση να μετατρέπουν σε στιγμές κωμωδίας και γέλιου γιατί ακριβώς τους αρέσει να σε πειράζουν. Αντίθετα,  όποιος προσπαθήσει να σε κοροϊδέψει για τον άνθρωπο σου, σκάσε ένα χαμόγελο . Απλά σε ζηλεύουν…

3. Ξέχνα τα oversize ρούχα !

Σε μια σχέση , συνηθίζουν τα ζευγάρια να ανταλλάσουν ρούχα , κυρίως οι γυναίκες που αναζητούν με μανία τις φαρδιές φανέλες των ανδρών. Τα σχέδια σου για το απόλυτο σύνολο, αξιοποιώντας την φούτερ του αγαπημένου σου … “ναυαγούν” καθώς είναι πιθανόν να φοράει μικρότερο νούμερο από εσάς! Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο ίδιο νούμερο , έχεις την δυνατότητα να δανειστείς τα ρούχα του , χωρίς να έχεις όμως , βέβαια την φαντασίωση ότι θα χαθείς σε αυτά.

4.Μπορεί να είναι περισσότερο ανασφαλείς.

True story , οι κοντοί άντρες , έχουν την τάση να δημιουργούν ανασφάλειες για το ύψος τους και αυτό βγαίνει στην συμπεριφορά τους. Γυμνάζονται πιο έντονα σε σχέση με τους φίλους τους , προτιμούν τις κοντές γυναίκες , κάτι που τους προσδίδει περισσότερο κύρος στην προσωπικότητα τους και αυτόματα… ύψος ! Κομπλάρουν όταν πρόκειται να φλερτάρουν μια γυναικεία παρουσία που είναι σαφώς ψηλότερη από αυτούς . Θεωρούν πως δεν έχουν καμιά ελπίδα . Ψιτ , εσείς . Μεταξύ μας . Δεν παίζει ρόλο τόσο το ύψος . Ένας άνθρωπος είναι αξιοπρόσεκτος λόγω του χαρακτήρα του και της μοναδικότητας του και όχι τόσο της εμφάνισης του.

5.Λένε ψέματα για το ύψος τους.

Έλα τώρα. Και ποιο άτομο δεν προσθέτει ένα-δύο πόντους όταν το ρωτάνε ! Απλά το θέμα είναι να μην αποκλίνει  αρκετά από το αρχικό νούμερο.. Προσωπικά , έχω βγει ραντεβού με άντρα και ενώ μου καυχιόταν ότι ήταν 1,80 από κοντά ανακαλύψαμε ότι ήταν τελικά γύρω στο 1,73… Φανταστείτε , λοιπόν , την έκπληξη μου όταν συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να τον κοιτάω απευθείας  στα μάτια , ενώ φανταζόμουν ρομαντικές σκηνές τύπου :

6.Είναι πιο εύκολο να κρατηθείτε χέρι – χέρι.

Και εδώ απαντάνε οι γυναίκες : “Δεν χρειάζεται να περπατώ γρήγορα πλέον, καθώς ο σύντροφος μου πορεύεται με σταθερό ρυθμό και όχι μεγάλα βήματα , όπως συνηθίζουν να κάνουν οι ψηλοί άντρες . Στην περίπτωση του φιλιού δεν χρειάζονται καν μύτες ! Τι καλύτερο …”

Ας το παραδεχτούμε όλοι . Οι κοντοί άνδρες έχουν και αυτοί την χάρη τους . Άλλωστε κάτι ήξερε ο Δημιουργός και έπλασε έτσι το συγκεκριμένο είδος ! Παρακάτω παραθέτουμε μερικά παραδείγματα διάσημων ζευγαριών που αψηφούν τα στερεότυπα :

Joe Jonas-Sophie Turner
Peter Dinklage – Erica Schmidt
Sean Penn  -Charlize Theron
Daniel Radcliffe- Erin Darke

Εσύ ακόμα να το πιστέψεις;

Aριάδνη Εμμανουηλίδου

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

So Simply Unique

00:00 02:00

Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

So Simply Unique

00:00 02:00