Χριστόφορος Χατζόπουλος


Χριστόφορος Χατζόπουλος shows

Γεννημένος στην Αθήνα, αλλά μεγαλωμένος στο Κιλκίς, σίγουρα δεν είναι από τα άτομα που στέκονται εύκολα σ’ ένα μέρος.

Το μουσικό μικρόβιο μπήκε από τότε που θυμάται τον εαυτό του, και η αγάπη του για τη μουσική μεγάλωνε με τη πάροδο του χρόνου. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναστατώνει τη γειτονιά, βάζοντας τέρμα την ένταση. Δηλώνει ότι είναι ροκάς, αλλά του αρέσει να εναλλάσσεται και σε άλλα είδη της μουσικής. Δηλώνει επανειλημμένως την αγάπη του για τους Linkin Park, αλλά και για την Amy Lee των Evanescence. Λατρεύει τον πολύ έντονο ήχο, αλλά του αρέσει ενίοτε και το χαλαρό, ανάλογα με τα κέφια του.

Μεγάλο πάθος του οι συναυλίες, καθώς θεωρεί ότι πιο ζωντανό υπάρχει σε ψυχαγωγία. Μάλιστα ο κύριος λόγος που θα ταξιδέψει σε άλλη χώρα, είναι φυσικά η συναυλία. Επίσης χαρακτηρίζεται κι ως συναυλιολόγος, καθώς δεν έχει σταματήσει να πρήζει ακροατές και συμπαραγωγούς για τις συναυλίες που πήγε μέχρι τώρα.

Η επαφή του με το ραδιόφωνο ξεκίνησε από το 2014, όταν κι έκανε τη πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή. Από τότε πέρασε από διάφορα κύματα, για να φτάσει στην Ιθάκη που λέγεται CityVibes.gr, όπου πραγματοποιεί εκπομπές, αλλά και αρθρογραφεί σχετικά με τη μουσική και τις συναυλίες.

Το ραδιοφωνικό ραντεβού μαζί του, είναι Δευτέρα με Παρασκευή 18:00 – 20:00, με τη εκπομπή Variety Vibes.


CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Musicland

22:00 23:59Current show

Musicland

22:00 23:59