Γιώργος Μαλέκας


Γιώργος Μαλέκας shows

Μετά το πρώτο κλάμα της 11ης Απριλίου 2002 (Ναι γεννήθηκαν άτομα μετά το 2000) ο κόσμος έπρεπε να προετοιμαστεί για ένα καλλιτεχνικό μυαλό που ησυχία δεν βρίσκει.

Η πρώτη μου επαφή με τον καλλιτεχνικό κόσμο ξεκίνησε στην πρώτη γυμνασίου όπου και άνοιξα το πρώτο μου κανάλι στο youtube αλλά και έμαθα σχεδόν επαγγελματικό μοντάζ ήχου και εικόνας. Μεγάλη αγάπη από τότε είχα και με το DJing όπου και στα 15 μου αγόρασα τον πρώτο μου dj μίκτη της hercules.

Στα 17 μου και στον κυκεώνα των πανελλαδικών εξετάσεων, μου έγινε η πρώτη πρόταση να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο. Εκεί ιντερνετικά πάλι και για 3 ολόκληρα χρόνια ξεκίνησα από το 0 και έφτασα στο σημείο να το θεωρώ κομμάτι του εαυτού μου. Απέκτησα άνεση με την έκθεση σε κοινό, τεχνικές γνώσεις αλλά και μουσικές. Το παιδί που άκουγε (και ακούει) organ deep house, πλέον μέσω της εκπομπής του ακούει και chart dance & pop, στην προσπάθειά του να σας μεταφέρει πρώτος όλα τα καινούρια.

Η μουσική βέβαια με συντροφεύει 24/7. Αν δείτε στο δρόμο ένα παιδί να φοράει συνέχεια ακουστικά και να σκρολάρει στο spotify τότε ναι εγώ είμαι και ελάτε να με χαιρετήσετε (Αστειεύομαι δεν τα κάνω μόνο εγώ αυτά).

Πλέον με απολαμβάνετε στον cityvibes.gr κάθε Σάββατο 11:00 – 14:00 παρέα με πρωινό καφέ. Δυναμώστε και ακούστε τις επιτυχίες του αύριο.


CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

M for Mike

21:00 22:59

 Current show

M for Mike

21:00 22:59