Έχω αναφερθεί τόσες φορές στο πόσο απελπιστικά κακό σεξ κυκλοφορεί εκεί έξω, που νιώθω πλέον γραφική. Ωστόσο, όταν δεν του δίνουμε τη σημασία που πρέπει, δεν είμαστε κατάλληλα διαπαιδαγωγημένοι και πολλές φορές το κάνουμε απλά για να το κάνουμε, δεν μπορώ να πω και το αντίθετο. Πρόκειται απλά για κακό σεξ κι αυτήν τη φορά θα ρίξω τα βέλη μου στα αρσενικά της παρέας!

Είναι γεγονός πως τα ερεθίσματα των αντρών σήμερα προέρχονται κυρίως από τις τσόντες ή από τα όσα συζητούν με τα φιλαράκια τους μεταξύ τους. Oh boy, that’s not good. Αυτά σε συνδυασμό με τον εγωκεντρισμό τους, του τύπου «έλα μωρέ, σιγά, εγώ ξέρω να γ@μ@ω», είναι μία ιδανική συνταγή για ένα καταστροφικό σεξ, το οποίο καμία κοπέλα δεν απολαμβάνει και φυσικά, δεν της αρέσει.

Άλλες θα σου το πουν κατάμουτρα, ενώ άλλες θα ντραπούν, αλλά από μέσα τους θα το πιστεύουν και απλά θα την κάνουν με αργά βηματάκια, να βρουν κάτι καλύτερο.

Για να μη μείνεις όμως και με το… πουλί στο χέρι, υπάρχουν κάποια στάνταρ σημάδια που μαρτυράνε ότι το σεξ που κάνεις είναι κακό, πολύ κακό:

1 | Δεν κάνει ποτέ εκείνη την πρώτη κίνηση

Από τα ελάχιστα που ξέρω, όταν κάποιος/α έχει όρεξη για σεξ, το επιδιώκει κιόλας. Σε αυτά δε χωράνε εγωισμοί. Έτσι κι όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ, πολύ απλά προσπαθεί να βάλει στο ίδιο mood και τον δικό της. Πώς; Κάνοντας την πρώτη κίνηση! Εάν απ’ όσο θυμάσαι την κοπέλα σου, δεν το έχει κάνει ποτέ, τότε θα έπρεπε να πονηρευτείς λίγο.

Οκ, μπορεί να έχει πονοκέφαλο, περίοδο, να είναι κουρασμένη, ωστόσο όχι και κάθε μέρα! Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση ή ακόμα χειρότερα, αποτραβιέται όταν την κάνεις εσύ, τότε… ακούς κάτι; Ο κώδωνας του κινδύνου χτυπάει. Κάποιος κάνει κακό σεξ και οι συνέπειες δε θ’ αργήσουν να έρθουν.

2 | Δεν την έχεις κάνει να τελειώσει

Ουπς, κακό αυτό. Δε λέω, ο οργασμός της γυναίκας είναι δύσκολη υπόθεση. Εδώ σκέψου, ένας σημαντικός αριθμός γυναικών δεν καταφέρνει σε ολόκληρη τη ζωή του να έρθει ούτε μια φορά σε οργασμό! Το διανοείσαι αυτό; Τα πάντα όμως είναι εγκεφαλικά και σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει και η επιδεξιότητα του συντρόφου, που θα μπορέσει να κάνει ευκολότερο το έργο για τη γυναίκα. Αν, ωστόσο, δεν προσπαθείς και πολύ, ούτε σε νοιάζει, τότε μην περιμένεις να σ’ ευχαριστεί κιόλας που της κάθεσαι. Σε λίγο θα πετάξει για άλλη φωλίτσα, προς αναζήτηση οργασμού.

3 | Σου λέει συνέχεια τι πρέπει να κάνεις

Αν σε μόνιμη βάση ακούς «σταμάτα» και «μην το κάνεις αυτό», το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι πως αυτά που κάνεις δεν την ικανοποιούν μεν και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση δε, καθώς πρέπει να σου λέει συνέχεια πώς να κινηθείς. Ενώ το να δίνεις οδηγίες στο σύντροφό σου είναι απόλυτα λογικό κι επιθυμητό πάνω στο σεξ, όταν γίνεται συνέχεια, τότε σημαίνει πως μάλλον εσύ δεν ανταποκρίνεσαι σ’ αυτές. Άνοιξε τ’ αυτιά σου και τα μάτια σου καλά και δώσε βάση σε αυτά που σου λέει και δείχνει, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.

Διαβάστε ακόμη:  Ο τρόπος που το κάνετε δείχνει τι αισθάνεστε ο ένας για τον άλλο

4 | Σου έχει κάνει νύξη ότι το σεξ μαζί σου είναι επώδυνο

Την πονάς άνθρωπέ μου, την πονάς. Ποιος ξέρει πόσο άγαρμπα και λανθασμένα τη χειρίζεσαι, ώστε να σου λέει ότι το σεξ σας είναι επώδυνο. Ας πούμε λοιπόν μερικά βασικά πράγματαΠρώτον, αν δεν είναι υγρή, χρειάζεται είτε λίπανση είτε προκαταρκτικά. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. Δεύτερονδεν είναι όλες οι στάσεις για όλους. Να κάνετε αυτές που απολαμβάνει κι εκείνη κι όχι αυτές που τη φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τρίτον, δείξε και λίγο ενδιαφέρον. Ρώτα την πώς αισθάνεται γι’ αυτά που της κάνεις. Έλεος πια, ανεπίδεκτοι είστε.

5 | Βιάζεται να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται

Αυτό κι αν είναι τρανταχτό παράδειγμα ότι δεν της αρέσει το σεξ μαζί σου. Όταν μία κοπέλα το απολαμβάνει, όχι απλά δε βιάζεται να σε κάνει να τελειώσεις, αλλά φροντίζει να διατηρήσει την κ@υλ@ όσο περισσότερο γίνεται, για να σε χορτάσει και για περισσότερη ώρα! Αν καταλάβεις ότι μοναδικό της μέλημα είναι να σε φέρει σε οργασμό το γρηγορότερο δυνατόν για να ξεμπερδεύει, τότε πρέπει να θορυβηθείς.

6 | Υποκρίνεται οργασμούς. Ξεκάθαρα.

Ο τρόπος που κινείται, οι ήχοι που βγάζει και η συμπεριφορά της μετά το σεξ, μαρτυρούν ξεκάθαρα ότι ο οργασμός που μόλις σου είπε ότι είχε, ήταν απλά ανύπαρκτος. Ένας ψεύτικος οργασμός είναι κακός και για τους δύο. Και για σένα που δεν έκανες σωστά τη δουλειά σου, αλλά και για εκείνη που αναγκάζεται να υποκρίνεται για να μη σε στενοχωρήσει και την ίδια στιγμή καταπνίγει τη σεξουαλικότητά της. Από την άλλη, μπορεί να υποκρίνεται ώστε να σε κάνει να πιστέψεις ότι τα πηγαίνεις καλύτερα και πως το ‘χεις. Εκεί να το συζητήσουμε το θέμα. Σε άλλο άρθρο όμως.

7 | Σε συγκρίνει με τους πρώην της

Κακό, πολύ κακό και πονάει. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να συγκρίνει μία γυναίκα το σεξ που κάνει μαζί σου με αυτό που έκανε με έναν ή παραπάνω πρώην της. Αν σου λέει «ο πρώην μου έκανε το τάδε», «με τον πρώην μου κάναμε πολλές στάσεις», «ο πρώην μου με έφερνε συνέχεια σε οργασμό», κλπ κλπ, την έχεις κάτσει άσχημα. Αν μία γυναίκα αναπολεί το σεξ που έκανε με παλαιότερες σχέσειςτότε τι να λέμε… Έχεις τελειώσει.

8 | Αποφεύγει τη διείσδυση και προτιμά να σου κάνει στοματικό

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που διείσδυσες μέσα της και κάνατε actual sex; Όταν σε μία γυναίκα δεν αρέσει η ολοκληρωμένη πράξη, προσπαθεί να την αποφύγει με κάθε δυνατό τρόπο. Ένας απλός και πάντα επιτυχημένος τρόπος, είναι να προσφέρει οργασμό στο σύντροφό της μέσα από το στοματικό σεξ. Εσύ μπορεί να μη βλέπεις τίποτα το κακό σ’ αυτό, γιατί εξακολουθείς να τελειώνεις κανονικότατα, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτα θλιβερό. Είναι έως και ταπεινωτικό θα έλεγα. Για σκέψου το…

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να εθελοτυφλείς. Αντιμετώπισε τα προβλήματα κατάματα και προσπάθησε να βρεις μια λύση. Τόσο για το καλό της κοπέλας σου, όσο και για το δικό σου!

Πηγή