6 Πράγματα που ξενερώνουν μια γυναίκα!

Written by on 12/08/2020

image_print

Όταν μια γυναίκα χαλαστεί με κάτι που έχεις κάνει ή πει τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και την ενοχλούν διαφορετικά πράγματα, υπάρχουν όμως κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν αρέσουν στις περισσότερες, σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Είτε είσαι στα πρώτα ραντεβού είτε σε σχέση, οφείλεις να διατηρείς πάντα αναμμένη τη φλόγα και να προσπαθείς συνεχώς για τη σύντροφο σου.

Για πιο πετυχημένα ραντεβού λοιπόν φρόντισε να αποφύγεις τις παρακάτω 6 συμπεριφορές που συνήθως ξενερώνουν τις γυναίκες και τις απωθούν από εσένα!

6 Συμπεριφορές που δεν αρέσουν στις γυναίκες!

1. Η κακή υγιεινή είναι βασικό turn off

Η εξωτερική εμφάνιση δίνει πληροφορίες και για τον εσωτερικό σου κόσμο. Εάν λοιπόν είσαι καθαρός, περιποιημένος και μυρίζεις όμορφα θα περάσεις το μήνυμα ότι φροντίζεις τον εαυτό σου και διατηρείς τον εαυτό σου σε τάξη. Σε αντίθετη περίπτωση, οι γυναίκες ξενερώνουν, όπως αντίστοιχα θα ξενέρωνε και ένας άντρας με μια απεριποίητη γυναίκα!

2. Το να μην είσαι δραστήριος δεν αρέσει στις γυναίκες

Μια γυναίκα θέλει να θαυμάζει τον άντρα που έχει δίπλα της. Το να μην είσαι δραστήριος λοιπόν είναι κάτι που δεν ελκύει τις γυναίκες καθώς αυτό δείχνει μια παθητικότητα και αδράνεια. Μια γυναίκα προτιμά το να είσαι ενεργός και γεμάτος ενέργεια για τη ζωή γιατί αν είσαι έτσι στη προσωπική σου ζωή θα είσαι έτσι και με εκείνη!

3. Το να είσαι υπερβολικά φιλικός ή να φλερτάρεις με πολλές γυναίκες

Η κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ότι έχεις μάτια μόνο για εκείνη. Η υπερβολική άνεση και φιλικότητα με άλλες γυναίκες μπορεί να πάρει διαστάσεις φλερτ χωρίς να το καταλάβεις. Αυτό φυσικά και δεν αρέσει στις γυναίκες καθώς έτσι είναι λογικό να νιώθουν ζήλια και ανασφάλεια για τη σχέση σας.

4. Η υπερβολική αντικοινωνικότητα χαλάει τις γυναίκες

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η υπερβολική κοινωνικότητα μπορεί να ξενερώσει μια γυναίκα. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί όμως να έχει και το ακριβώς αντίθετο, το να είσαι δηλαδή εντελώς αντικοινωνικός. Μια γυναίκα θέλει να ξέρει ότι μπορείς να συμμετέχεις ενεργά σε μια παρέα καθώς αυτό δείχνει ότι είσαι ανοιχτός στους ανθρώπους!

5. Το να είσαι υπερβολικά ντροπαλός δεν σε βοηθάει στα ραντεβού σου

Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα δυναμικό. Η υπερβολική ντροπαλότητα δείχνει σε μια γυναίκα ότι δε μπορείς εύκολα να έχεις τον έλεγχο της κάθε κατάστασης, συνεπώς και της ενδεχόμενης σχέσης σας. Εάν φυσικά ο χαρακτήρας σου είναι ντροπαλός, δεν έχεις παρά μόνο να δείξεις με τον δικό σου τρόπο τη δυναμικότητα σου!

6. Οι γυναίκες δε προτιμούν έναν άντρα που μιλάει όλη την ώρα για τον εαυτό του

Το να μιλάς όλη την ώρα για τον εαυτό σου και να καταλήγεις να κάνεις έναν μονόλογο-αυτοβιογραφία χωρίς να αφήνεις τη γυναίκα να μιλήσει είναι σίγουρα turn off για εκείνη. Ένας εγωκεντρικός χαρακτήρας δεν αρέσει σε μια γυναίκα και δε της δίνει το περιθώριο να ανοιχτεί και αυτή.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current showCurrent show