Όροι Χρήσης

 • Οι συγγραφείς πρωτότυπων άρθρων για το CityVibes.gr, με την αποστολή άρθρου για δημοσίευση αποδέχονται ότι: δεν μεταβιβάζουν τα πνευματικά δικαιώματά τους στο περιοδικό αλλά του παραχωρούν τα δικαιώματα της πρώτης έκδοσης, το δικαίωμα να διανέμει το άρθρο σε online βάσεις δεδομένων και το δικαίωμα διατήρησης του άρθρου στον ιστότοπο και στις online βάσεις δεδομένων και μετά το πέρας της συνεργασίας των δύο πλευρών.
 • Η ιστοσελίδα CityVibes.gr είναι ένα portal αρθρογραφίας και ενημέρωσης, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του CityVibes.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Επιπλέον CityVibes.gr περιλαμβάνει και άρθρα άλλων (εξωτερικών) πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους συντάκτες του. Στο τέλος κάθε άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του, βάσει της νομοθεσίας για τους φορείς και διαχειριστές κοινωνίας της πληροφορίας και της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.
 • Το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του CityVibes.gr.
 • Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο CityVibes.gr έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.
 • Η δυνατότητα αναδημοσίευσης περιεχομένου από τον δικτυακό τόπο CityVibes.gr διέπεται από τους παρακάτω κανόνες οι οποίοι πρέπει να τηρούνται όλοι απαραιτήτως. Σε άλλη περίπτωση ο νομικός εκπρόσωπος του δικτυακού τόπου θα προχωράει σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.
  • Η πηγή πρέπει να αναγράφεται ξεκάθαρα σε ορατό σημείο, με την ίδια γραμματοσειρά του κειμένου. Θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον το domain (CityVibes.gr) και με ενεργό σύνδεσμο να οδηγεί στο πρωτότυπο άρθρο.
  • Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow
  • Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του
  • Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές.
  • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να γίνονται upload στον σέρβερ που φιλοξενεί το άρθρο
  • Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση περιεχομένου από ιστοσελίδες με προκλητικό ή διφορούμενο ή χυδαίο ή ανάρμοστο υλικό ή/και διαφημίσεις
 • Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης – συγγραφέας θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current showCurrent show