Φέτος η ευχή είναι κοινή

Written by on 01/01/2021

image_print

Κάθε χρόνο ακούμε την τετριμμένη ευχή από φίλους και γονείς να έχουμε την υγεία μας. Φέτος όμως αύτη η ευχή γίνεται πιο ουσιώδης από ποτέ. Το 2020 φεύγει και όλοι μας ευχόμαστε να μην ξαναέρθει κάποιο παρόμοιο. Ένα έτος που μέσα στα αρνητικά του μας έδωσε, ίσως το πιο σπουδαίο μάθημα. Ότι εκτιμάς κάτι, μόνο όταν το χάσεις .

              Σκεφτείτε μόνο πόσες φορές σας πήρε κάποιος δικό σας τηλέφωνο και μέσα σας σκεφτήκατε ‘’πέστα να τελειώνουμε’’ ή αντίστοιχα πόσο φειδωλοί είμασταν στο να δείχνουμε την αγάπη μας στα πρόσωπα που εκτιμάμε και έχουμε δίπλα μας. Τώρα φοβόμαστε τους πάντες,εν μέρει υπερβολικά κάποιες φορές.

              Το 2020 φεύγει με πολλές και άσχημες αναμνήσεις. Από τις εικόνες στην Ιταλία τον Μάρτιο που συγκλόνισαν όλο τον πλανήτη, μέχρι και στην δική μας χώρα που το δεύτερο κύμα έχει φέρει αρκετά προβλήματα σε όλους τους τομείς και κυρίως στην οικονομία, που δεν ξέρουμε πότε και πως θα ανακάμψει. Από την άλλη μεριά, έδωσε την ευκαιρία στον πλανήτη να ανασάνει,λιγότερα αμάξια, λιγότερα σκουπίδια στους δρόμους. Επίσης ο χρόνος που αφιερώσαμε σε δραστηριότητες που είτε είχαμε αφήσει, είτε δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε, τώρα μας προσφέρεται απλόχερος και δεν ξέρουμε πολλές φορές πως να τον γεμίσουμε.

              Κλείνοντας, η ευχή για όλους μας φέτος είναι κοινή . Φέτος η ευχή ‘’να είμαστε όλοι υγιείς‘’ κρύβει αυτή την ελπίδα που έχουμε όλοι μας υποστηρικτές του ιού αυτού ή μη, ότι το 2021 θα είναι το έτος που θα απαλλαχθούμε από τον ιό μια για πάντα, κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

No(w) On Air

13:00 14:59Current show

No(w) On Air

13:00 14:59