Τώρα μπορείς να σώσεις τον πλανήτη… βλέποντας πορνό

Written by on 25/10/2020

image_print

Σε ενδιαφέρει το πορνό αλλά και η διάσωση του πλανήτη, αλλά ποτέ δε βρίσκεις χρόνο α. για να τα κάνεις β. για να τα συνδυάσεις; 

Τα πράγματα είναι απλά: στο πλαίσιο της νέας του καμπάνιας «Get Wood, Give Wood»(καλύτερα να μη μεταφραστεί το motto αυτό), το cam site ImLive υποσχέθηκε ότι θα φυτεύει ένα δέντρο όταν ο χρήστης κάνει τον performer που παρακολουθεί να… δονείται. Για την ακρίβεια, δεσμεύθηκε ότι μέρος των εσόδων του θα διατίθεται για τη φύτευση δένδρου, κάθε φορά που ένας επισκέπτης στέλνει (αγοράζει) δονήσεις που «ενεργοποιούν» το sex toy με το οποίο ικανοποιείται εκείνη τη στιγμή on camera ο εκάστοτε performer.

Για το κοινωφελές αυτό έργο, τo ImLive συνεργάστηκε με τις οργανώσεις Tree-Nation, One Tree Planted και το ίδρυμα Arbor Day Foundation. Στο σχετικό δελτίο τύπου, ο αντιπρόεδρος του επιχειρηματικού τομέα του ImLive, Adrian Stoneman ανέφερε: «Το ImLive ως οργάνωση υπήρξε ανέκαθεν μεγάλος υποστηρικτής της περιβαλλοντικής προστασίας και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από το να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο ότι “αγκαλιάζουμε” τα δέντρα με το να φυτέψουμε μερικά ανά τον κόσμο».

Η καμπάνια ήταν προϊόν έμπνευσης ενός μέλους που ζήτησε από το site να «φυτεύει ένα δέντρο κάθε φορά που ένα μοντέλο έρχεται σε οργασμό», όταν για τα 18α γενέθλια του ImLive διενεργήθηκε μαραθώνιος πραγματοποίησης ευχών, εκ των οποίων οι 18 εκπληρώθηκαν. Για την ιστορία πάντως, ο αριθμός των δέντρων που θα φυτευτούν έφτασε τις 30000.
Οργασμός… αναδάσωσης!!!

Αναμένουμε την επόμενη οικολογική πρωτοβουλία.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59

 Current show

Group Therapy

16:00 17:59