Το Lake Mode Festival απαντάει στις ερωτήσεις του κοινού

Written by on 28/08/2021

image_print

1 εβδομάδα έμεινε πλέον για τη διεξαγωγή του Lake Mode Festival στο Φράγμα της Θέρμης (4-5 Σεπτεμβρίου), και πολύς κόσμος περιμένει πως και πως την ημέρα που θα ανοίξουν οι πόρτες, για να απολαύσει αυτό το συναυλιακό διήμερο. Το Lake Mode Festival είναι ένα καινούργιο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα διεξαχθεί με όλα τα τηρούμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, με νέα δεδομένα, και ιδιαίτερα μακριά από το κέντρο της πόλης. Συνεπώς έχουν γεννηθεί κάποιες εύλογες απορίες. Σε μερικές από τις απορίες, το Lake Mode Festival έχει δώσει τις δικές του απαντήσεις, οπότε πάμε να τις δούμε μαζί.

Η απάντηση είναι ναι! Μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου με Freedom Pass ηλεκτρονικά στο http://www.viva.gr/…/fragma-thermis/lake-mode-festival/ και στα καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο μέσω προπώλησης και σε συγκεκριμένο αριθμό, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχει ταμείο στην είσοδο, και πως οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Προμηθεύσου το εισιτήριο σου έγκαιρα.

Ναι, το Lake Mode θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με καθήμενους, όπως ορίζουν οι οδηγίες για όλες τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό σημαίνει πως οι θέσεις είναι περιορισμένες και πως δεν θα υπάρχει ταμείο στην είσοδο. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο μέσω προπώλησης και σε συγκεκριμένο αριθμό. Προμηθεύσου το εισιτήριο σου έγκαιρα από το Viva.gr και από τα καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα.

66, 67, 67Α και 67Β

Από τον τερματικό σταθμό Χαριλάου, θα πάρεις το λεωφορείο 66 και θα κατεβείς στην στάση Χάνι. Από τον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ, θα πάρεις είτε το λεωφορείο 67, είτε το λεωφορείο 67Α, είτε το λεωφορείο 67Β και θα κατεβείς στη στάση Χάνι. Θα βρεις τον χώρο που πραγματοποιείται το φεστιβάλ λίγο πιο πάνω, στο Φράγμα Θέρμης.

Μόνο κατά την είσοδο και την έξοδο σου από το φεστιβάλ.

Μόλις βρεις τη θέση σου, μπορείς να βγάλεις τη μάσκα σου και να ραπάρεις τα αγαπημένα σου κουπλέ! Ξέρουμε πόσο σου έχει λείψει αυτό…

Το Φράγμα Θέρμης βρίσκεται σε μία καταπράσινη δασική περιοχή, με πυκνή βλάστηση και πολλά δέντρα. Απαγορεύονται ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ πυρσοί και πυροτεχνήματα κάθε είδους. Το Φράγμα Θέρμης είναι σε δάσος, το οποίο πρέπει ΟΛΟΙ να προστατεύσουμε!

Ποια αντικείμενα απαγορεύονται 

· Πυρσοί και πυροτεχνήματα
· Γυάλινα αντικείμενα
· Μεταλλικά αντικείμενα
· Αιχμηρά αντικείμενα
· Παράνομες ουσίες
· Φαγητά και σνακ από έξω
· Αναψυκτικά και ποτά από έξω
· Ψυγειάκια και μεγάλες τσάντες
· Drones και lazer pointers

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια οδηγία για τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον δεν χρειάζεται ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Έχεις άλλες απορίες; Βρες όλες τις συχνές ερωτήσεις (και τις απαντήσεις) στο www.lakemode.gr

Να αναφέρουμε ότι τα εισιτήρια ημέρας των 12€ έχουν εξαντληθεί, οπότε τα υπόλοιπα εισιτήρια ημέρας είναι στα 15€, και του διημέρου είναι στα 25€. Η προπώληση γίνεται αποκλειστικά μέσω του Viva.gr και των καταστημάτων Wind.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS:

Εισιτήρια

Website

Facebook Event

Facebook Page

Instagram

LAKE MODE: ON

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

 Current show