Το cityvibes.gr σας πάει διακοπές στην Άνδρο-Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Written by on 19/05/2020

image_print

Τι αφορά ο διαγωνισμός μας

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζήσαμε της επιδημίας αλλά και των δύσκολων εργασιακών όσο και οικονομικών συνθηκών που προέκυψαν, το Cityvibes.gr διοργανώνει τον παρακάτω διαγωνισμό:

2 διανυκτερεύσεις- 3 ημέρες για 2 άτομα στο camara suites στην Άνδρο συνολικής αξίας άνω των 340€ . Οι ημερομηνίες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δώρο μας είναι αποκλειστικά και μόνο 03 έως 05/07/2020

Πως θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός αφορά μόνο ένα νικητή ο οποίος μπορεί να συνοδεύεται απο άλλο ένα άτομο.

Για να πάρετε μέρος πρέπει:

1ος τροπος instagram

  1. Να ακολουθήσετε και τους τρεις παρακάτω λογαριασμούς στο instagram

cityvibes.gr | camara suites | aggelidis photography

2. Να κάνετε tag τουλάχιστον 3 φίλους σας, κάτω από τη δημοσίευση του διαγωνισμού σε οποιονδήποτε από τους τρεις παραπάνω λογαριασμούς στο instagram

Προσοχή απαιτούνται και τα δυο βήματα για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας.

Με τον παραπάνω τρόπο εξασφαλίζετε μία συμμετοχή. Σε περίπτωση που θέλετε και δεύτερη συμμετοχή μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα:

2ος τροπος facebook

  1. Like και στις τρεις παρακάτω σελίδες στο facebook

Cityvibes.gr | Camara Suites | Aggelidis Photography

2. Tag τρεις φίλους σας στα σχόλια της ανάρτησης του διαγωνισμού σε οποιονδήποτε από τους τρεις παραπάνω λογαριασμούς.

Προσοχή απαιτούνται και τα δυο βήματα για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας.

Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο θα ξεκινήσετε fb ή instagram . Αν συμπληρώσετε και τους 2 τρόπους θα έχετε 2 συμμετοχές αλλιώς μόνο μία.

Όροι συμμετοχής

1.Οι ημερομηνίες της διαμονής είναι συγκεκριμένες (03-05/07/2020) και δεν μπορούν να αλλάξουν! Η σουίτα είναι συγκεκριμένη (ceto suite)

2. Δεν ανταλλάσσεται το δώρο με χρηματική αμοιβή

3. Στο δώρο του διαγωνισμού δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης από και προς την Άνδρο

4. Δεν μπορούν να συμμετέχουν οι παραγωγοί και οι αρθρογράφοι του cityvibes.gr

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 19.05.2020 όπου θα ανακοινωθεί στην εκπομπή του Χρήστου Αγγελίδη Art on Air (κάθε Τρίτη 20.00-22.00) και θα ολοκληρωθεί 16.06.2020 με τη κλήρωση και την ανακοίνωση του νικητή. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει ο νικητής μέσα σε 24 ώρες από την ανακοίνωση του αποτελέσματος θα κληρωθεί-ανακοινωθεί ο επόμενος.

Λίγα λόγια για το camara suites

Έχοντας το προνόμιο να βρίσκεται στο πιο υπερυψωμένο και απόκρημνο  σημείο του βράχου  έχεις την αίσθηση ότι ταξιδεύεις στα κύματα και το χρόνο.

Παλιός οχυρωματικός πύργος, κατά την Ενετική εποχή, σου εξασφαλίζει απόλυτη εποπτεία της χερσονήσου και του κόλπου ενώ εσύ καραδοκείς αν θα εμφανιστεί ή όχι κάποιος πειρατής.

Με ανέσεις που ξεπερνούν το αναμενόμενο, οι suites υπόσχονται ότι θα δώσουν στον ταξιδιώτη μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης με ήχους και χρώματα της θάλασσας, που σπάνια μπορεί κανείς να αισθανθεί.

Πολυτελή χειροποίητα έπιπλα με υπογραφή του N.Haritos, χειροποίητα στρώματα της εταιρείας HYPNOS brand, εικαστικά στοιχεία που απηχούν την Ανδριώτικη ναυτοσύνη, ατμοσφαιρικός φωτισμός, όλα αυτά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό έτοιμο να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Χορηγοί του διαγωνισμού είναι:

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Larry’ s House

10:00 12:00

 Current show

Larry’ s House

10:00 12:00