Το όνειρο στην Ελλάδα δεν μπαίνει σε καραντίνα! Ένα μαγευτικό βίντεο του Άρη Κατσιγιάννη

Written by on 17/04/2020

image_print

Ο φωτογράφος και διάσημος Instagramer Άρης Κατσιγιάννης δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο, μέσα από το οποίο μας καλεί όλους να κάνουμε λίγη παραπάνω υπομονή και να ονειρευτούμε ελεύθερα τις αποδράσεις που θα κάνουμε στις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, όταν όλο αυτό που ζούμε θα φτάσει επιτέλους σε ένα τέλος. Γιατί… τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Ενώνοντας πλάνα από το προσωπικό αρχείο του, ο ταλαντούχος φωτογράφος μας ταξιδεύει στις ομορφιές της Ελλάδας, στα νησιά της και στις μαγικές γωνιές της. Οι καταγάλανες θάλασσες, ο καθαρός ουρανός, οι άνθρωποί της που χαμογελούν και χαίρονται τις ομορφιές της μας υπενθυμίζουν ότι η χώρα μας θα επανέλθει στις δόξες της, αρκεί να μείνουμε πιστοί στον δικό μας στόχο: να μείνουμε σπίτι και να συμβάλουμε στην παύση της εξάπλωσης του ιού.

Φυσικά, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα που δίνει σχεδόν όλος ο πλανήτης, ο Άρης Κατσιγιάννης περνά τα σύνορα της χώρας και προσπαθεί να στείλει ένα θετικό μήνυμα παγκοσμίως, ώστε να ενθαρρύνει κάθε άνθρωπο. Μάλιστα στο τέλος του βίντεο φαίνονται άνθρωποι από κάθε μεριά του πλανήτη, οι οποίοι κρατούν ένα χαρτί με γραμμένη τη χώρα προέλευσης, οι οποίοι δίνουν ευχές και στέλνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα.

Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει. Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει

Είπε ο Έλληνας instagramer

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

M for Mike

21:00 22:59Current show

M for Mike

21:00 22:59