Το τραγούδι “Sk8er Boi” της Avril Lavigne γίνεται ταινία

Written by on 20/12/2021

image_print

Η Avril Lavigne πρόκειται να μετατρέψει το επιτυχημένο τραγούδι της “Sk8er Boi” σε ταινία. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2002 και αποτελούσε βασικό σινγκλ από το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο “Let Go”.

Η Lavigne δήλωσε πρόσφατα στο podcast του iHeartRadio πως: 

Καθώς είναι σχεδόν η 20η επέτειος, πολλοί άνθρωποι μου ζήτησαν να παίξω αυτό το τραγούδι σε τηλεοπτικές εκπομπές, έτσι ώστε να επανέρχεται. Αποφάσισα λοιπόν να το πάω στο επόμενο επίπεδο και να το κάνω ταινία. Ξέρετε πώς ήταν στο γυμνάσιο, όπου είχαμε τις διαφορετικές ομάδες και κλίκες. Θα είναι σαν μια χαμένη ευκαιρία στον έρωτα 

Το αγόρι ήταν ερωτευμένο με το κορίτσι και είναι πολύ κουλ γι ‘αυτή, αλλά μετά από πέντε χρόνια θα ταΐζει το μωρό και είναι ολομόναχη και εύχεται να είχε ακολουθήσει την καρδιά της και να μην προσπαθούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κοινωνίας.

Το μουσικό βίντεο του “Sk8er Boi” σκηνοθέτησε ο Francis Lawrence, ο οποίος συνέχισε σκηνοθετώντας ταινίες όπως το I Am Legend , τρεις από τις τέσσερις ταινίες Hunger Games και το Red Sparrow.

Όσο για τη Lavigne, κυκλοφόρησε άλλα πέντε άλμπουμ και είχε ρόλους σε ταινίες όπως το Fast Food Nation του Richard Linklater και το The Flock, δίπλα στον Richard Gere και την Claire Danes.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59

 Current show

Group Therapy

16:00 17:59