Το σύμπαν “ακούει”. Άκουσε το και εσύ.

Written by on 08/05/2020

image_print

 Ο νόμος της έλξης

 Ο νόμος της έλξης έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια.σύμφωνα με αυτόν οι σκέψεις και προσδοκίες μας είναι θετικές ενεργειακές δονήσεις που στέλνονται στο σύμπαν και ειδικά όταν συμπεριφερόμαστε λες και ήδη έχουμε αποκτήσει αυτό που επιθυμούμε το σύμπαν λαμβάνει την θετική αυτή μας δόνηση και η επιθυμία μας πραγματοποιείτε. Πολλοί γνωρίζουμε την φράση “όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε”.ωστόσο πολλοί αποδοκιμάζουν αυτή την φράση γιατί πολλές φορές επιθυμούν κάτι και είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί για το αντίθετο.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό?

 Ο νόμος της έλξης είναι λιγάκι παρεξηγημένος.Στην ουσία μας λέει πως αν πιστέψουμε πολύ ότι θα αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε θα γίνει δικό μας γιατί το έλκουμε μέσα από την θετική δόνηση που στέλνουμε στο σύμπαν. Κάτι παρόμοιο μας εξηγεί και η Ρόντα Μπέρνυ στο βιβλίο της “το μυστικό”, αφυπνίζοντας έτσι το 2006 πάρα πολλές συνειδήσεις. Παρόλο που το βιβλίο αυτό έγινε best seller και το μυστικό κάθε  άλλο παρά μυστικό είναι πλέον. Πολλοί από εμάς όχι μόνο δεν αποκτούμε ίσως αυτά που επιθυμούμε αλλά ίσως χάνουμε και κάτι που ήδη έχουμε

Το σύμπαν συγχρονίζεται με την σκέψη μας

  Η παρανόηση που έχει συμβεί σχετικά με το σύμπαν και την σχέση μας μαζί του, είναι ότι το σύμπαν δεν είναι τζίνι που πραγματοποιεί επιθυμίες εάν εμείς συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε ήδη αυτό που θέλουμε. Η ψυχή μας και ο ανώτερος εαυτός μας επικοινωνεί με το σύμπαν και με τους άλλους με ενεργειακές δονήσεις. Όταν έχουμε βάλει έναν στόχο και είμαστε σίγουροι ότι θα τον πετύχουμε,στέλνουμε θετική ενεργειακή δόνηση στο σύμπαν και εκείνο την επιστρέφει σε εμάς. Εάν όμως έχουμε έναν στόχο πέρα των δυνατοτήτων μας, δεν θα τον πετύχουμε διότι ξέρουμε τις δυνατότητές μας και έτσι υποσυνείδητα ξέρουμε ότι δεν θα τον πετύχουμε και στέλνουμε στο σύμπαν την αντίστοιχη δόνηση.

 Το κάρμα: το σύμπαν μας επιστρέφει αυτό που δίνουμε

 Όπως αλληλεπιδρούμε με το σύμπαν με τον νόμο της έλξης, κάπως αντίστοιχα λειτουργεί αυτό που ονομάζουμε κάρμα. Όταν κάνουμε καλές πράξεις στέλνουμε θετικές δονήσεις και το σύμπαν αργά η γρήγορα μας τις ανταποδίδει. Αντίθετα όταν βλάπτουμε κάποιον στέλνουμε αρνητικές δονήσεις και το σύμπαν στέλνει αρνητικές δονήσεις σε εμάς. Αυτό είναι το λεγόμενο κάρμα.

Συγχρονίσου με την ροή του σύμπαντος

 Όταν καλά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή σου,αρχίζεις να στέλνεις συνειδητά ή ασυνείδητα θετικές ενεργειακές δονήσεις. Έτσι,θετικά πράγματα συνεχίζουν να σου συμβαίνουν,το ένα μετά το άλλο διότι έχεις συγχρονιστεί με την ροή της ζωής, με την συμπαντική ροή.

Όταν μας τυχαίνει ένα αρνητικό συμβάν, στεναχωριόμαστε, φρικάρουμε και στέλνουμε άθελα μας αρνητικές δονήσεις. Γι’ αυτό και αν έχεις παρατηρήσει ισχύει ο νόμος του Μέρφι: ενός κακού μύρια έπονται. Αυτό συμβαίνει γιατί  όταν τα πράγματα στη ζωή μας δεν μας πηγαίνουν καλά, μεμψιμοιρούμε, παραπονιόμαστε, μερικοί πέφτουμε και σε κατάθλιψη. Έτσι, πολλή αρνητική ενέργεια συσσωρεύεται μέσα μας και πολύ μεγάλες αρνητικές δονήσεις στέλνουμε στο σύμπαν με αποτέλεσμα να μας επιστρέφεται η αρνητική ενέργεια που εκπέμπουμε πίσω και να συνεχίζουν να μας συμβαίνουν αρνητικά γεγονότα.

 Όσο περισσότερο είμαστε συνειδησιακά αφυπνισμένοι τόσο πιο εύκολο μας είναι να συγχρονιστούμε με την συμπαντική ροή της ζωής. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αφυπνίσεις την συνείδησή σου, όμως πέρα απ ‘αυτό, το πιο βασικό είναι να εμπιστεύεσαι την ζωή και τον εαυτό σου.

 Αφύπνιση συνείδησης

Όλο και περισσότεροι πλέον αφυπνιζόμαστε και είμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής. Δυστυχώς όμως μια συντριπτική πλειοψηφία, όχι απλά δεν κατανοεί τον τρόπο που είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και με το σύμπαν αλλά επιπλέον αποδοκιμάζουν τέτοιου είδους απόψεις. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το σύμπαν. Το σύμπαν “ακούει”. Άκουσέ το και εσύ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν τον λόγο τους ακόμα και αν αυτό τον λόγο πολλές φορές δεν τον κατανοούμε. Εμπιστεύσου την ροή της ζωής και καλά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν στη ζωή σου.

Ερμιόνη Ταυλαρίδου

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current showCurrent show