Τι συμβαίνει στο σώμα της τη στιγμή που φτάνει σε οργασμό

Written by on 09/08/2020

image_print

H γυναικεία κορύφωση, βήμα-βήμα.

Για κάποιες γυναίκες ο οργασμός είναι μια κατάσταση στην οποία φτάνουν γρήγορα κι εύκολα. Για άλλες πάλι, συμβαίνει πιο σπάνια και προϋποθέτει πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Όλες όμως συμφωνούν στο ότι πρόκειται για μια αίσθηση άνευ προηγουμένου. Τι συμβαίνει λοιπόν στο σώμα της ενώ φτάνει στο ύψιστο σημείο;

Στάδιο 1: Η διέγερση

Ένα δυνατό σεξουαλικό ερέθισμα αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς της και την ένταση της αναπνοής της. Ταυτόχρονα πολλοί μυς στο σώμα της σφίγγουν, το στήθος της διευρύνει ελαφρά και οι ρόγες της σκληραίνουν. Ένα ελαφρύ αναψοκοκκίνισμα διακρίνεται στο πρόσωπο, στο λαιμό ή στο στέρνο της. Η κλειτορίδα της μεγεθύνεται.

Στάδιο 2: Η λίπανση

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο σεξουαλικής ευφορίας ο πολυμήχανος γυναικείος κόλπος ανταποκρίνεται παράγοντας το φυσικό λιπαντικό που κάνει την ερωτική επαφή ακόμα πιο απολαυστική και για τους δύο. Κατόπιν, τα χείλη του αιδοίου ανοίγουν εξωτερικά. Εσωτερικά ο κόλπος επιμηκύνει και διευρύνεται, καθώς προετοιμάζεται να υποδεχτεί φιλόξενα το επιθυμητό ξένο σώμα.

Όλο αυτό συμβαίνει λόγω της αιμάτωσης της πυέλου της, η οποία δημιουργεί μια ευχάριστα ζεστή αίσθηση τόσο σ’ εκείνη όσο και στον παρτενέρ της. Όσο αυξάνει η διέγερση, όλα δίνουν την αίσθηση ότι γίνονται ακόμα πιο μεγάλα και πιο έντονα στην ευαίσθητη περιοχή της. Ωστόσο στην πραγματικότητα ακριβώς πριν την κορύφωση η κλειτορίδα της συρρικνώνεται κατά 50%.

Στάδιο 3: Ο οργασμός

Εκεί λοιπόν, κατά την κρίσιμη στιγμή το δέρμα της κοκκινίζει ελαφρά και οι μυς τους σώματός της συστέλλονται έντονα. Η πίεση, του αίματος, της καρδιάς και η αναπνοή αντίστοιχα ανεβαίνουν. Ο κόλπος, η μήτρα, ακόμα και ο πρωκτός της πάλλονται από ρυθμικές συσπάσεις.

Οι καρδιακοί παλμοί της μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 180/λεπτό ή και λίγο παραπάνω. Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, μπορεί να είναι πολλαπλός και σε κάθε περίπτωση την κάνει να αισθάνεται σαν να ανέβηκε μόλις στα ουράνια.

Άσ’ την λίγο εκεί.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Musicland

22:00 23:59Current show

Musicland

22:00 23:59