Τα 6 φάουλ των γυναικών στο κρεβάτι

Written by on 08/09/2020

image_print

Οι γυναίκες που σκέφτονται ότι η σεξουαλική τους ζωή αρχίζει να παίρνει την κατιούσα, υποθέτουν ότι φταίει το σώμα τους ή φαντάζονται ότι είναι ανεπαρκείς, επειδή δε συμπεριφέρονται στο κρεβάτι, όπως μία πορνοστάρ. Καταλογίζουν έτσι ευθύνες στο ανδρικό φύλο και το στήνουν στον τοίχο προσάπτοντάς του τα μύρια όσα.

Μήπως ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται αλλού; Διαβάστε τα έξι φάουλ του γυναικείου φύλου στο κρεβάτι και μετά αναθεωρήστε!

Πιστεύεις πως είναι πάντα ορεξάτος

Ορεξάτα είναι τα νέα αγόρια ή όλα τα… αγόρια στην αρχή μιας σχέσης. Ωστόσο, όσο τα χρόνια περνούν και η ηλικία ανεβαίνει στα νούμερα, το άγχος της καθημερινότητας, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οικονομικές δυσκολίες επηρεάζουν καθοριστικά τη λίμπιντο ενός άνδρα.

Προσποιείσαι οργασμό

Μα αλήθεια τώρα, πού ζούμε; Οι εποχές που οι γυναίκες δεν τέλειωναν ποτέ και ντρεπόντουσαν να το δηλώσουν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όταν δεν τελειώνεις, δεν τελειώνεις. Αντί να προσποιείσαι, συζήτησέ το με τον καλό σου για να απολαμβάνεις και εσύ το ίδιο το σεξ. Μπορεί να του χαλάσει λίγο η διάθεση, θα βάλει όμως τα δυνατά του να σε ικανοποιήσει γιατί το αξίζεις!

Δεν τον καθοδηγείς

Αν δεν εξομολογηθείς εσύ στο έτερόν σου ήμισυ τι σου αρέσει, μην περιμένεις από τον άλλον να το… φανταστεί. Για να λειτουργήσει μία σχέση ερωτικά πρέπει και οι δύο παρτενέρ να είναι ανοιχτοί και στο να μιλούν και στο να… ακούν.

Δεν του την… πέφτεις ποτέ

Είπαμε ο άνδρας είναι ο κυνηγός, αλλά και εσύ δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Δείξτου ότι τον ποθείς, χωρίς να ανησυχείς πως θα σε πει… λυσσάρα. Και οι άνδρες έχουν ανασφάλειες και θέλουν να δουν τον πόθο στα μάτια σου για να ενεργοποιηθούν.

Εκνευρίζεσαι όταν του μπαίνουν… ιδέες για να δοκιμάσετε κάτι νέο

Όχι, εδώ είσαι λάθος. Ένα ζευγάρι που βρίσκεται καιρό σε σχέση, είναι φυσικό να αναζητά νέες εμπειρίες. Και όταν σου προτείνει ο σύντροφός σου να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, δε σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική σας ζωή. Τουναντίον. Θέλει να πάτε ένα βήμα παραπέρα μαζί! Και αυτό το «μαζί» είναι το πιο σημαντικό.

Νιώθεις ανασφαλής με το σώμα σου και σβήνεις όλα τα φώτα…

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανασφάλεια με την εμφάνισή τους και ίσως αυτό είναι το πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί με ορθολογισμό, ιδίως αν κάνουν σεξ με κάποιον την πρώτη φορά. Είναι περιττό να πούμε πόσο άδικο είναι αυτό. Χαλάρωσε, νιώσε αυτοπεποίθηση, άλλωστε τον έχεις ήδη ρίξει στα δίχτυα σου. Αν σκέφτεσαι πώς φαίνεσαι την ώρα του σεξ, δεν απολαμβάνεις τη διαδικασία. Για την ιστορία, οι άνδρες δεν παρατηρούν λεπτομέρειες, όταν οι γυναίκες συμμετέχουν ενεργά στο σεξουαλικό παιχνίδι.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

 Current show