Τα 3 χτενίσματα που λατρεύουν οι άντρες στις γυναίκες

Written by on 10/06/2020

image_print

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιο είναι, τέλος πάντων, το χτένισμα που αρέσει στους άντρες. Γιατί είναι πολύ συχνό φαινόμενο κάτι που εμείς οι γυναίκες θεωρούμε ότι μας ταιριάζει και είναι σέξι, στους άντρες να περνάει έως και απαρατήρητο. Με βάση λοιπόν με μια δημοσκόπηση, κατά την οποία οι άντρες ρωτήθηκαν ποιο είναι το αγαπημένο χτένισμα που τους αρέσει να βλέπουν σε μια γυναίκα, οι απαντήσεις που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν οι εξής:

  • Κοτσίδα

Οι άντρες φαίνεται πως αγαπούν ιδιαίτερα τις κοτσίδες. Θες γιατί τους φέρνει στο μυαλό κάτι πιο…πονηρό; Θες γιατί τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μας κολακεύει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει την μεγαλύτερη προτίμηση από όλα τα χτενίσματα.

  • Ίσια

Η επόμενη επιλογή των αντρών ήταν τα ίσια μαλλιά. Τους δίνει την αίσθηση ότι είσαι  μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της, χωρίς να υπερβάλλει, ενώ τους δημιουργεί την επιθυμία να τα αγγίξουν. Ποιος μπορεί άλλωστε να αντισταθεί σε ένα όμορφο, λαμπερό και απαλό μαλλί;

  • Κοντό, σπαστό μαλλί

Αν και συνήθως οι άντρες δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα κοντά μαλλιά, το μήκος μέχρι τον αυχένα φαίνεται να είναι μέσα στις προτιμήσεις τους για τα γυναικεία χτενίσματα. Είναι ένα μήκος που υποσυνείδητα τους δημιουργεί την αίσθηση ότι αν πάνε να σε φιλήσουν, δε θα φάνε μαζί και όλη αυτή την πλούσια χαίτη σου. Με μια ελαφριά μπουκλίτσα που κάνει το στυλ σου ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο, είναι ιδανικό για τους άντρες που…κρύβουν μέσα τους ένα μικρό παιδί!

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

Group Therapy

16:00 17:59

Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

Group Therapy

16:00 17:59