Τα 10 τραγούδια των Linkin Park με τις πιο χαρακτηριστικές κραυγές του Chester Bennington

Written by on 20/03/2022

image_print

Ο Chester Bennington θα έκλεινε σήμερα τα 46 του χρόνια, καθώς ήταν γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1976. Η αξία του αδιαμφισβήτητη. Η επιτυχία του με τους Linkin Park όλα αυτά τα χρόνια, αξιοσημείωτη. Το στίγμα του στη ροκ μουσική, μοναδικό. Και η ικανότητα να βγάζει τη κραυγή στην ερμηνεία του, μεγαλειώδης. Και είναι από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που θυμόμαστε ειδικά από την ημέρα που αποφάσισε να αφήσει τούτο τον κόσμο (20 Ιουλίου 2017). Ας δούμε τα 10 τραγούδια με τις πιο χαρακτηριστικές κραυγές από αυτόν τον αείμνηστο καλλιτέχνη από την Αριζόνα.

1. Given Up

Το συναντάμε στο 3ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Minutes To Midnight (2007), και είναι ίσως το τραγούδι που εμπεριέχει τη μεγαλύτερη κραυγή του Chester, που διαρκεί 17 δευτερόλεπτα(!). Αυτή τη κραυγή τη συναντάμε στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού, και μετά από τον στίχο: “Put me out of my fucking misery“.

2. Faint

Το συναντάμε στο 2ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Meteora (2003), και είναι αναμφίβολα από τα πιο εκρηκτικά τραγούδια που κυκλοφόρησαν. Ο Chester σ’ αυτό το τραγούδι γενικά βγάζει την κραυγή στην ερμηνεία του, αλλά τη μεγαλύτερη τη βγάζει μετά από το 2ο ρεφραίν, και στον στίχο:

No, hear me out now
You’re gonna listen to me, like it or not
Right now

3. One Step Closer

Το συναντάμε στο 1ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Hybrid Theory (2000), και είναι γνωστό στην ιστορία ως το πρώτο επίσημο single τους ως μπάντα. Την πιο χαρακτηριστική κραυγή τη συναντάμε στον στίχο “Shut up when I’m talking to you“.

4. Rebellion

Το συναντάμε στο 6ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο The Hunting Party (2014), στο οποίο είχαν μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Daron Malakian, τον κιθαρίστα των System Of A Down. Το σημείο στο οποίο βγάζει τη κραυγή του ο Chester, είναι στον στίχο:

REBELLION (X2)
WE LOST
BEFORE
THE START
REBELLION (X2)
ONE BY ONE
WE FALL
APART
WE FALL APART (X3)

5. By Myself

Το συναντάμε στο πρώτο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Hybrid Theory (2000), σ’ ένα τραγούδι στο οποίο ο Chester βγάζει τη κραυγή του στο ρεφραίν. Ιδίως όταν βροντοφωνάζει το “By Myself”.

6. Bleed It Out

Το συναντάμε στο 3ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Minutes To Midnight (2007), σ’ ένα τραγούδι που ο Chester βγάζει τη κραυγή του στον εξής στίχο:

I bleed it out
I’ve opened up these scars
I’ll make you face this
I’ve pulled myself so far
I’ll make you face this now

7. Lying From You

Το συναντάμε στο 2ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Meteora (2003), και είναι τραγούδι στο οποίο ο Chester βγάζει τη κραυγή του κυρίως στην έναρξη του ρεφραίν, αλλά και ακόμη μεγαλύτερη κραυγή μετά από το τέλος του 2ου ρεφραίν. Συγκεκριμένα στον στίχο “The very worst part of you is me“.

8. From The Inside

Το συναντάμε και αυτό στο 2ο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Meteora (2003), και είναι τραγούδι στο οποίο παρουσιάζει μεγάλο δυναμισμό στην ερμηνεία του ο Chester. Το σημείο στο οποίο βγάζει τη κραυγή του, είναι στον στίχο “I won’t waste myself on you“.

9. A Place For My Head

Το συναντάμε στο πρώτο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Hybrid Theory (2000), όπου την κραυγή την συναντάμε στον στίχο “You try to take the best of me, Go away“, τον οποίο ο Chester τον επαναλαμβάνει συνολικά 8 φορές (4 φορές σχεδόν ψιθυριστά, και 4 φορές με την κραυγή).

10. Crawling

Το συναντάμε και αυτό στο πρώτο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο Hybrid Theory (2000), σ’ ένα τραγούδι στο οποίο ο Chester βγάζει τη κραυγή του κυρίως στο ρεφραίν, και ειδικότερα μετά από το τελευταίο ρεφραίν του τραγουδιού.

Never Gone

Never Forgotten

Happy Rock Birthday Rock Legend!!!

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Larry’ s House

10:00 12:00

 Current show

Larry’ s House

10:00 12:00