Τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν κάνουν καλό μόνο στη ερωτική σου ζωή, αλλά και στην υγεία σου!

Written by on 04/08/2020

image_print

Ενώ κανείς θα πίστευε ότι εν έτει 2020 το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του θα ήταν καθαρά δική του υπόθεση, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλές προκαταλήψεις και ταμπού σχετικά με το σεξ και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ερωτικά παιχνίδια. Αδυνατώ να καταλάβω, βέβαια, την αρνητική στάση που έχουν ορισμένοι απέναντί τους, μιας και τα εν λόγω παιχνίδια έχουν έναν και μόνο σκοπό: να κάνουν την ερωτική μας ζωή καλύτερη.

Πέρα όμως από τη σεξουαλική μας ζωή, είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο το γεγονός ότι ένα ερωτικό παιχνίδι μπορεί να κάνει καλό και στην ίδια μας την υγεία, κάτι που καθιστά τη χρήση τους κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Σαν κάπως να λιγοστεύουν οι δικαιολογίες ώστε να μην τα τιμάς, δε νομίζεις;

Που λες λοιπόν, τα εν λόγω παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, καθώς σ’ αυτό το κομμάτι όπως είναι λογικό δε γίνονται διακρίσεις.

Ας πάρουμε πρώτα τις γυναικείες περιπτώσεις. Ξέρατε κορίτσια μου, ότι έχει αποδειχθεί πως η χρήση ερωτικών παιχνιδιών βοηθά τις γυναίκες αναφορικά με τα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης; Ω, ναι! Όσο περισσότερο εκτιμάς τη χρήση τους, τόσο πιθανότερο είναι να δεις βελτίωση στον ύπνο και ρύθμιση της εφίδρωσης στην εμμηνόπαυση. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες στη Μεγάλη Βρετανία, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα ερωτικά παιχνίδια έχουν προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες ακόμη και από ιατρικές οδηγίες. 

Εκτός αυτού, είναι απίστευτα σημαντικό το γεγονός ότι, για παράδειγμα βοηθούν μια γυναίκα να αντιμετωπίσει τις ταλαιπωρίες και τις ενοχλήσεις που μπορούν να προκύψουν από ασθένειες όπως η κολπική ατροφία και το σφίξιμο του αιδοίου. Επίσης, υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών οι οποίες βοηθήθηκαν από τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών μετά από θεραπείες για καρκίνο και ύστερα από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ σημαντική μερίδα επιστημόνων εκτιμά πως η χρήση τους θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο απέναντι σε νευρολογικές παθήσεις όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας. Α, και για να μην το ξεχάσω, λειτουργούν υπέρ της λίμπιντό σου!

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι γυναίκες οι τυχερές της υπόθεσης. Έχουν και οι άνδρες τους λόγους τους να μπουν στο… παιχνίδι, οι οποίοι αφορούν επίσης θέματα υγείας. Για την ακρίβεια, το κατάλληλο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο για την υγεία ενός άνδρα, οπότε μην διστάζετε αγόρια, join the game!

Αρχικά, ξέρουμε όλοι πως η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άντρες. Το σωστό σεξουαλικό παιχνίδι, λοιπόν, μπορεί να κάνει τα θαύματά του και να φέρει λύση στο πρόβλημα, πράγμα που κανείς ποτέ δε θα έλεγε όχι! Ένα ακόμα σημαντικό όφελος των ερωτικών παιχνιδιών είναι η αντιμετώπιση μέχρι και της απώλειας σεξουαλικής επιθυμίας των ανδρών, όπως για παράδειγμα με ένα δονητή προστάτη είτε ακόμη και κάποιου είδους αυνανιστήρι.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, αφορά τον ύπνο, με τα ερωτικά παιχνίδια να λειτουργούν πάλι προς όφελός μας. Η εκπλήρωση των ερωτικών επιθυμιών μπορεί να φέρει στην ιδανική κατάσταση και τα δύο φύλα και έτσι να καταπολεμήσουν τυχόν αϋπνίες που σίγουρα προκαλούν περισσότερο στρες και απώλεια δυνάμεων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ε μη μου πεις ότι ακόμα έχεις δεύτερες σκέψεις για τα σεξουαλικά παιχνίδια! Πλέον, όχι μόνο είσαι καλύτερα ενημερωμένος/η για τα οφέλη τους στην υγεία σου, αλλά δε βλέπεις την ώρα να τα δοκιμάσεις και να διαπιστώσεις και ο/η ίδιος/α αυτά τα οφέλη… επί τω έργω. Έλα, παραδέξου το, δε θέλω ντροπές.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Variety Vibes

18:00 19:59Current show

Variety Vibes

18:00 19:59