Ταινία για τη ζωή και την καριέρα των Kiss ετοιμάζει το Netflix

Written by on 22/04/2021

image_print

Πολύ κοντά σε συμφωνία για τη δημιουργία μίας ταινία με τίτλο Shout it Out Loud για τους Kiss βρίσκεται το Netflix. Όπως αποκαλύπτει το Deadline το πρότζεκτ βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών και μεγάλων προσφορών και θα το σκηνοθετήσει ο Joachim Rønning (Maleficent: Mistress of Evil,  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) σε σενάριο του Ole Sanders. 

Η ταινία θα δημιουργηθεί σε στενή συνεργασία με τους αρχηγούς της μπάντας Gene Simmons και Paul Stanley και τα τραγούδια των Kiss θα ακούγονται φυσικά σε όλη τη διάρκεια της.

Η πλοκή θα μας μεταφέρει στα πρώτα τους βήματα ως πιτσιτρικάδες στο Queens που ξεκίνησαν τη μπάντα μαζί με τους Ace Frehley και Peter Criss

Οι Kiss βρίσκονται στη μέση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, που μπήκε στο πάγο λόγω της πανδημίας όμως αναμένεται να συνεχιστεί το Φθινόπωρο. Δεν αποκλείεται αυτή η συνεργασία με το Netflix να καταγράψει για τις ανάγκες της ταινίας κάποιες από αυτές τις τελευταίες συναυλίες για το επίλογο.

Πίσω στο 2019 η ταινία του Netflix για τους Motley Crue, The Dirt, γνώρισε τεράστια επιτυχία και οδήγησε στην επανασύνδεση τους.

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59

 Current show

Group Therapy

16:00 17:59