Ένας σκύλος περπατούσε για έναν ολόκληρο μήνα στην άκρη αυτοκινητόδρομων και κατάφερε τελικά να φτάσει σπίτι του εξαντλημένο και βρώμικο.

Ένα μοναχικό σκυλάκι περπάτησε πάνω από 59 χιλιόμετρα στην Κίνα για να βρει τους ιδιοκτήτες του που το είχαν αφήσει κατά λάθος σε ένα βενζινάδικο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το επτάχρονο κατοικίδιο ζώο, με το παρατσούκλι Ντου Ντου, φέρεται να «ξεχάστηκε» στο πρατήριο καυσίμων που σταμάτησε η οικογένεια για να κάνει διάλειμμα. 

Το γλυκό ζωάκι περπατούσε για ένα ολόκληρο μήνα στην άκρη αυτοκινητόδρομων και κατάφερε τελικά να φτάσει σπίτι του εξαντλημένο και βρώμικο.

Σύμφωνα με το Qianjiang Evening News, ο κ. Qiu και η οικογένειά του από την ανατολική κινεζική πόλη Χανγκζού ταξίδεψαν με αυτοκίνητο στην εξοχή για να επισκεφθούν κάποιους συγγενείς τους τον περασμένο μήνα. Είχαν πάρει μαζί τους τον σκύλο ο οποίος ζούσε μαζί τους για χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού, η οικογένεια σταμάτησε στο βενζινάδικο Tong Lu, το οποίο απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από το σπίτι τους.

Ο κ. Qiu είπε σε δημοσιογράφους ότι υπέθεσαν ότι ο Ντου Ντου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και δεν κατάλαβαν πότε βγήκε. Όταν συνειδητοποίησαν ότι έλειπε, γύρισαν πίσω στο βενζινάδικο και μετά από δυο ώρες αναζήτησης θεώρησαν ότι τον έχασαν οριστικά.

Διαβάστε ακόμη:  Οι κάτοχοι iPhone ή Android βλέπουν περισσότερο πορνό;

«Ελπίζαμε ότι θα επιβιώσει και θα βρει ένα καλόκαρδο άτομο να τον υιοθετήσει» δήλωσε ο κ. Qiu στο Qianjiang Evening News.

Την Πέμπτη, σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του Ντου Ντου, η οικογένεια αντίκρισε στο κατώφλι του σπιτιού τους ένα «βρώμικο, αδύνατο αδέσποτο σκυλί».

Ήταν σοκαρισμένοι και έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι ο σκύλος ήταν στην πραγματικότητα το χαμένο κατοικίδιο ζώο τους!

«Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου ζώου. 

«Παρόλο που ο Ντου Ντου ήταν εξαντλημένος, πλέον είναι πολύ καλύτερα και έχει αρκετή ενέργεια»!

Η ιστορία του Ντου Ντου κατάπληξε ακόμη και τους ειδικούς σε ζώα που εντυπωσιάστηκαν από την ικανότητα του κατοικίδιου να βρει το σπίτι του.

Ευτυχώς πάντως το ζωάκι κατάφερε να γυρίσει σώο και αβλαβές στο σπιτικό του!

Πηγή