Το «My Life is Going On» της Cecilia Krull, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό για το μοναδικό ήχο του και έντυσε την επιτυχημένη σειρά «La Casa De Papel», είναι το #1 τραγούδι στην Ελλάδα για το 2019 σύμφωνα με τη MediaInspector.

Το smash hit παρέμεινε καθ’ όλη της διάρκεια της περασμένης χρονιάς στις υψηλότερες θέσεις του επίσημου airplay chart, κατέκτησε την κορυφή του επίσημου ραδιοφωνικού chart για μια εβδομάδα, ανέβηκε στο #1 του iTunes και έφτασε μέχρι το Top 5 του Ελληνικού Shazam Chart.
Το «My Life Is Going On» θεωρείται το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών.

To επίσημο music video του τραγουδιού έχει πάνω από 60 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Παράλληλα η Cecilia Krull παρουσίασε το «My Life Is Going On» στην πρώτη της live εμφάνιση στη χώρα μας σε ένα εντυπωσιακό act στη σκηνή του MadWalk 2019, παρασύροντας το κοινό με τον ξεχωριστό της τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:  Γενέθλια για τον OZZY OSBOURNE, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 72 του χρόνια!

Ωστόσο οι επιτυχίες για την Panik Records δε σταματούν εδώ.

Άλλα δύο τραγούδια της κορυφαίας ανεξάρτητης ελληνικής εταιρείας βρίσκονται στο Top 5 του ετήσιου Διεθνούς Airplay Chart της MediaInspector για το 2019.

Το τεράστιο hit «Cry» των Kazka βρίσκεται στο #3 και η συνεργασία κορυφής του Mark Ronson με την Miley Cyrus στο «Nothing Breaks Like A Heart» στο #4, κάνοντας την Panik Records τη μοναδική εταιρεία που έχει τρία τραγούδια στην κορυφαία πεντάδα.

Πηγή