Πόσο στοιχίζουν συνολικά τα εισιτήρια και για τα 4 μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα;

Written by on 28/03/2024

image_print

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφού έχει ανακοινωθεί μεγάλο μέρος των ονομάτων που θα συνθέσουν το συναυλιακό καλοκαίρι, στους ένθερμους συναυλιόφιλους, και λοιπούς μουσικόφιλους επικρατεί αναβρασμός. “Όχι θα πάω σ’ αυτή τη συναυλία”, “σ’ αυτούς έχω πάει πόσες φορές, ας δω και κάποιον άλλον”, ή “αυτός είναι ακριβός, ας πάω στον άλλον που είναι πιο φθηνός και πιο τίμιος”, και πολλά άλλα τέτοια. Γενικά υπάρχει αυτός ο πονοκέφαλος για το μέγεθος του μπάτζετ που θα διαθέσει ο καθένας για τις συναυλίες του καλοκαιριού.

Κακά τα ψέματα, ζούμε σε δύσκολους καιρούς, με στενά οικονομικά περιθώρια. Όμως τα ονόματα που έρχονται κάθε χρόνο είναι πολλά, και μεγάλο μέρος εξ’ αυτών ελκυστικά. Έχει υπολογίσει κανείς πόσο στοιχίζουν όλα τα εισιτήρια, για όλες τις συναυλίες του καλοκαιριού;

Well, αυτόν τον υπολογισμό τον έκανε ο πολύ γνωστός καθηγητής φωνητικής και μουσικός αναλυτής Δημήτρης Μπάρμπας, ή a.k.a. Mr. Music. Έκανε τον υπολογισμό μόνο για τα 4 μεγάλα μεγάλα φεστιβάλ στην Αθήνα, δηλαδή για το Release Athens Festival (10 ημέρες),το AthensRocks (2 ημέρες), το Ejekt Festival (3 ημέρες), και τα Rockwave Nights στον Λυκαβηττό (10 ημέρες). Η λυπητερή ξεκινάει από τα 1104€ (μόνο τα απλά εισιτήρια) και φτάνει μέχρι τα 2554€ (μόνο τα VIP). Προσέξτε όμως. Δεν συνυπολογίζουμε και τις μεμονωμένες συναυλίες, ή και διάφορα άλλα κόστη (μετακίνηση, διαμονή, ποτά, φαγητά, & merch), διότι πολύ απλά το συνολικό κόστος ξεφεύγει ακόμη περισσότερο.

Δεν βγαίνουμε μάνα μου!!!

Βρείτε τον Mr. Music σε Facebook, Instagram, & YouTube.

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59Current show

Group Therapy

16:00 17:59