Η στιγμή της παραλαβής ενός αυτοκινήτου, είτε αυτό είναι ολοκαίνουργιο με τις ζελατίνες, ή μεταχειρισμένο, είναι μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής. Η χαρά είναι μεγάλη, όπως και η ανυπομονησία να το πάρει ο οδηγός και να διανύσει τα πρώτα του μέτρα με το νέο του απόκτημα. Για κάποιους είναι μια τελετουργία και δεν λείπουν κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου φίλοι οι συγγενείς.

Δυστυχώς όμως, για κάποιους αυτή η στιγμή μόνο θλίψη μπορεί να τους προκαλεί και δεν θέλουν να τη θυμούνται με τίποτα, αφού όλα μπορεί να πήγαν στραβά. Θα θυμάστε περιπτώσεις, όπου λίγα λεπτά και χιλιόμετρα μετά την αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο από «του κουτιού» γινόταν σμπαράλια.

Το συγκεκριμένο όμως συμβάν, θα πρέπει μάλλον να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, ως το «γρηγορότερο τρακάρισμα, μετά από παραλαβή καινούργιου αυτοκινήτου». Ελάχιστα μόλις μέτρα αφού ξεκίνησε για να φύγει με το καινούργιο του VW Polo TSI (στην Ινδία πωλείται ακόμα το προγενέστερο μοντέλο), έκανε μια στραβοτιμονιά, έπεσε πάνω στην πόρτα της εισόδου και το αυτοκίνητο ανατράπηκε. Μάλλον δεν πρέπει να υπήρξε σοβαρός σωματικός τραυματισμός, αλλά ψυχικός, σίγουρα.

Διαβάστε ακόμη:  Η μπαλαρίνα που δεν ήξερε ότι είναι έγκυος 2 ώρες πριν τη γέννα

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Πηγή