Παιδικό δωμάτιο: Δώστε λάμψη στο σκοτάδι

Written by on 24/05/2020

image_print

DIY: Μπογιά που φωσφορίζει στο σκοτάδι για παιδικά δωμάτια.

Glow, glow, glow!!! Τρελαίνομαι για οτιδήποτε φωσφορίζει στο σκοτάδι!!!

Ο Mini Me έχει κάτι πιτζαμούλες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Ε, λοιπόν το τι παιχνίδια κάνουμε με αυτές δε λέγεται! Ξετρελαινόμαστε και οι δυο, ανάβουμε τα φώτα, σβήνουμε τα φώτα, πηγαίνουμε στα πιο σκοτεινά δωμάτια του σπιτιού για να φαίνεται πιο καλά και φτου και από την αρχή!

Έτσι λοιπόν όταν είδα αυτή την ιδέα, τη φωσφοριζέ μπογιά για τοίχους που μετατρέπει ένα οποιοδήποτε σκοτεινό δωμάτιο σε… μαγευτικό παραμύθι,  ήθελα οπωσδήποτε να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας!

Καταρχήν να σας πω ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε παντού, σε τοίχους εσωτερικούς ή εξωτερικούς, σε πλακάκια, σε ξύλο ακόμη και σε γυαλί! Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάψουμε τα πόμολα των παιδικών επίπλων ή τους διακόπτες για τα φώτα, έτσι ώστε να τους βρίσκουμε πάντα στο σκοτάδι! Με την ίδια λογική μπορούμε να βάψουμε οτιδήποτε! Μάλιστα νομίζω ότι τα Χριστούγεννα έχουμε πολύ υλικό για να κάνουμε κάτι πολύ εντυπωσιακό! 

Στο φως της ημέρας δε φαίνεται απολύτως τίποτα, μόνο εσείς (και εμείς 🙂 )γνωρίζουμε το μυστικό που θα αποκαλυφθεί μόλις τα φώτα κλείσουν. Δεν μπορώ να φανταστώ τον ενθουσιασμό του Mini Me μόλις το δει! Εδώ που τα λέμε ούτε τον δικό μου! 🙂

Tip and trick: Ακριβώς όπως οτιδήποτε φωσφορίζει, έτσι και αυτό πρέπει να «μαζέψει» αρκετό φως για να μπορέσει να το απελευθερώσει μετά στο σκοτάδι. Έτσι φροντίστε να το εκθέσετε σε μπόλικο φως πριν την αποκάλυψη! Αν θέλετε super super wow αποτέλεσμα βάλτε φως blacklight!

Που θα το βρείτε: Στο amazon με περίπου 7 ευρώ τα 200ml. Όμως και σε μεγάλα και μικρά χρωματοπωλεία της περιοχής σας (περάστε μια βόλτα και κάντε μια ερώτηση) θα βρείτε φωσφοριζέ μπογιές σε διάφορα χρώματα σε μικρότερα σωληνάρια.

Μπορεί να μη κάνω τις εντυπωσιακές ζωγραφιές στις φωτογραφίες αλλά σίγουρα θα… ζωγραφίσω! Μόλις πάρω στα χέρια μου τη μπογιά που φωσφορίζει στο σκοτάδι θα σας γράψω περισσότερα! Και να κάνετε και εσείς το ίδιο περιμένουμε εντυπώσεις!!!  

Glow in the dark λοιπόν και καλή επιτυχία! 🙂

Πηγή

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

So Simply Unique

00:00 02:00

Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώCurrent show

So Simply Unique

00:00 02:00