Οι δισκογραφικές κυκλοφορίες του Φεβρουαρίου

Written by on 01/02/2022

image_print

Μπήκαμε αισίως στον 2ο μήνα του 2022, και όπως είχαμε τονίσει σε όλα τα άρθρα της προηγούμενης χρονιάς, η καλή μουσική δεν σταματά να αναπαράγεται, ανεξάρτητα από τη κρίση που περνάμε όλο αυτό το καιρό. Αρκετοί καλλιτέχνες έχουν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν καινούργιες μουσικές δουλειές τους μέσα στο 2022, αλλά ας δούμε μαζί τους δίσκους που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Korn – Requiem

Θα αποτελέσει την επερχόμενη 14η δισκογραφική δουλειά για την Αμερικάνικη nu metal μπάντα, η οποία επανέρχεται δισκογραφικά μετά από 3 χρόνια, και το The Nothing (2019). Το Requiem θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου, και ως singles έχουν κυκλοφορήσει το Start The Healing, και το Forgotten.

Eddie Vedder – Earthling

Μετά από τη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε με τους Pearl Jam το 2020, με τίτλο Gigaton, ο Eddie Vedder αποφάσισε να ρίξει τη προσοχή του και στη σόλο δουλειά, κυκλοφορώντας το 4ο του solo full-lenght album, και 5ο συνολικά. Το Earthling θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου, κι έχει κυκλοφορήσει το Long Way, το Brother, και το The Haves.

Lacrimae – Contradiction

Η τριμελής ροκ μπάντα από την Αθήνα, θα κυκλοφορήσει τη πρώτη full-lenght δισκογραφική δουλειά, έπειτα από το EP τους Entropia το 2017. Το Contradiction θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου, και είναι άλμπουμ στο οποίο οι Lacrimae έχουν δουλέψει για αρκετό καιρό, καθώς ξεκίνησαν να το γράφουν από το 2019. Το lead single του άλμπουμ είναι το Trail Of Cleanse.

Midnight Oil – Resist

Θα αποτελέσει τη 13η δισκογραφική δουλειά για τους Αυστραλούς rockers, και η μόλις 2η μετά από το μακροχρόνιο διάλειμμά τους (2002-2016), καθώς κυκλοφόρησαν το The Makarrata Project το 2020. Το Resist θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου, κι έχουν ως singles το Rising Seas, και το Tarkine.

Avril Lavigne – Love Sux

Η “αιώνια έφηβη” τραγουδίστρια από τον Καναδά, επανέρχεται δισκογραφικά μετά από το Head Above Water που κυκλοφόρησε το 2019. Το Love Sux θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, και θα αποτελέσει την 7η δισκογραφική της δουλειά, ενώ θα αποτελέσει και την εν μέρει επιστροφή της στις pop-punk ρίζες της. Από αυτό το άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται και τα singles Bite Me, & Love It When You Hate Me.

Scorpions – Rock Believer

Μεγάλο δισκογραφικό comeback θα πραγματοποιήσουν οι πολύ αγαπημένοι Γερμανοί rockers, καθώς επανέρχονται μετά από το Return To Forever το 2015. Το Rock Believer θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, και θα αποτελέσει το 19ο άλμπουμ στη μακροχρόνια καριέρα τους. Από το επερχόμενο άλμπουμ, συναντάμε τα singles Peacemaker, & το ομότιτλο single.

Tears For Fears – The Tipping Point

Οι σπουδαίοι pop rockers από τη Μεγάλη Βρετανία, θα επιστρέψουν δισκογραφικά μετά από σχεδόν 18 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα μετά από το Everybody Loves A Happy Ending. Το The Tipping Point θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, και θα αποτελέσει την 7η δισκογραφική δουλειά για τους Tears For Fears. Σε αυτό το άλμπουμ, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των οποίων και το ομότιτλο single, το No Small Thing, και το Break The Man.

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

 Current show