Οι δισκογραφικές κυκλοφορίες του Ιουλίου

Written by on 30/06/2021

image_print

Αισίως μπαίνουμε στον 7ο μήνα του 2021, και όπως είχαμε τονίσει στα προηγούμενα άρθρα, η καλή μουσική δεν σταματά να αναπαράγεται, ανεξάρτητα από τη κρίση που περνάμε αυτό το καιρό. Αρκετοί καλλιτέχνες έχουν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν καινούργιες μουσικές δουλειές τους μέσα στο 2021, αλλά ας δούμε μαζί τους δίσκους που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούλιο.

Onism – The Diary Of Fools

Το Αθηναϊκό μουσικό δίδυμο ξεκίνησε να υπάρχει επίσημα από τις αρχές του 2020, κι από τότε έχουν μονίμως το κεφάλι τους κάτω, για να κυκλοφορήσουν νέα μουσική. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP άλμπουμ με τίτλο Leyes. Στις 1 Ιουλίου, επανέρχονται με νέο EP άλμπουμ με τίτλο The Diary Of Fools. Από το επερχόμενό τους άλμπουμ, μέχρι τώρα κυκλοφόρησαν το Past Internal, το The Sound Of Us, το Heartbeat, και το The Crowd. Πολλά υποσχόμενη δουλειά από τον Μιχάλη Λατουσάκη (Lupe) και την Εφραιμία Μίχου (Luna).

Lana Del Rey – Blue Banisters

Πέρασαν δεν πέρασαν 3 μήνες από τότε που κυκλοφόρησε το Chemtrails Over The Country Club (29/3), η Lana Del Rey κυκλοφορεί και το 8ο της άλμπουμ με τίτλο Blue Banisters, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου. Από αυτό το επερχόμενο άλμπουμ θα συναντήσουμε το ομότιτλο single, το Text Book, και το Wildflower Wildfire.

The Wallflowers – Exit Wounds

Από το 1989 μέχρι και το 2014 οι Wallflowers ήταν μπάντα, κι από τότε μετατράπηκαν σε solo project του τραγουδιστή και multi-instrumentalist Jakob Dylan. Το Exit Wounds θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου, και θα διαδεχθεί το Glad All Over που κυκλοφόρησε το 2012. Πρόκειται για την 7η δισκογραφική δουλειά συνολικά, και 1η ως solo project. Από αυτό το άλμπουμ κυκλοφόρησαν ως singles το Roots And Wings, το Maybe Your Heart’s Not It No More, το Who’s That Man Walking ‘Round My Garden, και το I’ll Let You Down (But Will Not Give You Up).

Tones And I – Welcome To The Madhouse

Πρόκειται για τη πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά για την Αυστραλή τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στον μουσικό κόσμο με τη μεγάλη της επιτυχία Dance Monkey το 2019. Το Welcome To The Madhouse θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου, κι έχει ως singles το Fly Away, το Won’t Sleep, και το Cloudy Day.

Anne-Marie – Therapy

Η Anne-Marie επιστρέφει δισκογραφικά μετά από 3 χρόνια, όταν και κυκλοφόρησε το Speak Your Mind το 2018. Το Therapy θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου, και θα αποτελέσει μόλις το 2ο της προσωπικό άλμπουμ. Από αυτό το άλμπουμ κυκλοφόρησε μέχρι τώρα το Don’t Play, το Way Too Long, και το Our Song μαζί με τον Niall Horan.

Descendents – 9th & Walnut

Δισκογραφική επιστροφή για τους Αμερικανούς punk rockers μετά από 5 χρόνια, μιας και κυκλοφόρησαν τελευταία φορά το Hypercaffium Spazzinate το 2016. Το 9th & Walnut θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου, και θα αποτελέσει το 8ο άλμπουμ στη καριέρα τους. Από αυτό το άλμπουμ κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα το Baby Doncha Know, το Nightage, και το Like The Way I Know.

Against The Current – Fever (EP)

Οι Against The Current επανέρχονται δισκογραφικά μετά από 3 χρόνια, και με πιο ροκ ήχο σε σχέση με το Past Lives το 2018. Το EP album τους Fever θα αποτελέσει τη 3η δισκογραφική δουλειά για την Αμερικανική pop rock μπάντα, και θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου. Από αυτό το άλμπουμ κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα το That Won’t Save Us, το Weapon, και το Again&Again.

Billie Eilish – Happier Than Ever

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, και ιδιαίτερη προσωπικότητα στη σημερινή μουσική σκηνή, συστήθηκε το 2015 με το Ocean Eyes, και απογειώθηκε το 2019 με τη μεγάλη της επιτυχία Bad Guy, τη χρονιά δηλαδή που κυκλοφόρησε και τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Στις 30 Ιουλίου κυκλοφορεί το 2ο της άλμπουμ Happier Than Ever, κι έχει ως singles το My Future, το Therefore I Am, το Your Power, και το Lost Cause.

Χριστόφορος Χατζόπουλος
Ραδιοφωνικός Παραγωγός & Μουσικός Συντάκτης

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Beyond This World

23:00 24:00

 Current show

Beyond This World

23:00 24:00