Οι αντρες κηφήνες

Written by on 18/10/2020

image_print

Πάνε οι εποχές οπου ο άντρας πληρώνει την γυναίκα που τον συντροφεύει.

Ωστόσο υπάρχει μία πολυ χειρότερη κατηγορία

Είναι οι άντρες κηφήνες. Δεν το συναντάμε πλέον μόνο στις μεγάλες ηλικίες γυναικών με νεαρούς συνοδούς. Πολλοί άντρες στις μέρες μας βρίσκονται στην ανεργία και συνήθως βολεύεται με την γυναίκα να δουλεύει και εκείνος να την περιμένει να γυρίσει με το μεροκάματο. Κάνουν ότι ψάχνουνε δουλειά αλλά κατα τα άλλα απολαμβάνουν τις απολαβές της κοπέλας τους.

Σπιτώνονται σπό σπιτι του κοριτσιού, με την δικαιολογία ότι θα δουλέψουν σύντομα. Αυτό φυσικά δεν γίνεται ποτέ.

Αυτοί είναι οι άντρες κηφήνες.

Οσο ερωτευμένη και να είσαι αν έχεις σχέση με ένα τέτοιο άτομο καλό είναι να απομακρυνθείς. Οι άνθρωποι δεν αλλά ζουν μόνο οι συμπεριφορές .

Δεν είναι κακό σε ένα ζευγάρι να βοηθάει ο ένας τον άλλο όταν υπάρχει ανάγκη,όταν όμως αυτό γίνεται κατ’εξακολούθηση μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς. Ενας άντρας κηφήνας μπορεί να νοιάζεται και να αγαπάει την κοπέλα του, δεν παυει όμως να απολαμβάνει την τακτική του

Το ξέρω πως θέλεις να βοηθάς τον άνθρωπό του, μέχρι όμως σε ένα σημείο.Ακούγεται κυνικό το οικονομικό κριτήριο. Είναι όμως βασικό κριτήριο σε μια σχέση. Αναλογίσου τι έχει πληρώσει για σένα.

Αν η απαντηση είναι τίποτα τότε προφανώς και έχεις μπλέξει με εναν αντρα κηφήνα. Δωστου ένα χρονοδιάγραμμα να βρει δουλεια και αν και πάλι δεν έχει βρει και κυριαρχούν οι δικαιολογίες τότε μα είσαι σίγουρη ότι συγκατοικείς με έναν κηφήνα

Οι αντιδράσεις σου και οι αποφάσεις σου είναι δικό σου ζήτημα

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Group Therapy

16:00 17:59

 Current show

Group Therapy

16:00 17:59