Λεμονάδα με αφρώδες κρασί και λεμονοθύμαρο

Written by on 04/06/2020

Υλικά
750 ml νερό
1 κούπα άσπρη ζάχαρη
2 ποτήρια από αφρώδες κρασί
1,5 κούπες φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
Μερικά φυλλαράκια λεμονοθύμαρο
8 φύλλα βασιλικό
Εκτέλεση
-Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Όταν αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για ένα λεπτό, μετά το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τέσσερα κλαδάκια λεμονοθύμαρο.
-Το αφήνουμε να κρυώσει, το στραγγίζουμε και το κρατάμε στο ψυγείο.
-Ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού, το σιρόπι και τέλος, τη σαμπάνια ή το αφρώδες κρασί.

Τip: αντί να ρίξουμε κρυσταλλική ζάχαρη, η λεμονάδα θα γίνει πολύ καλύτερη αν χρησιμοποιήσουμε κάποιο ελαφρύ σιρόπι, που μπορούμε να φυλάξουμε στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσουμε ξανά.

Πηγή


CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Relax In Time

20:00 21:59









Αν σταματήσετε τον player

χρειάζεται η σελίδα refresh

Πατήστε εδώ



Current show

Relax In Time

20:00 21:59