Καλοκαίρι στα Κάστρα σημαίνει Mocabayo!

Written by on 13/06/2023

image_print

Η αναζήτηση καλού και ποιοτικού κοκτέιλ, είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους στα Κάστρα της Θεσσαλονίκης, ειδικά τώρα που το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες βρίσκονται προ των πυλών. Η εύρεσή του, έπαψε να αποτελεί πρόβλημα, από τότε που ο Γιώργος δημιούργησε το Macabayo!

Πολύχρωμα σημαιάκια, ιδιαίτερος φωτισμός και μουσική, καθίσματα με ιδιαίτερο καλοκαιρινό στυλ και κοκτέιλ με μοναδικότητα συνθέτουν μια ατμόσφαιρα σαν από νησί, που σε ταξιδεύει όταν βρίσκεσαι εκεί! Ο ιδιαίτερος αυτός χώρος βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τον πύργο του Τριγωνίου και σε κοντινή απόσταση από το Γεντί Κουλέ (Γραβιάς 2). Πράγμα που σου επιτρέπει να περιηγηθείς στα μνημεία και να απολαύσεις τη θέα από το ομορφότερο σημείο της πόλης, πριν ή μετά το κοκτειλάκι σου!

Ένα, δύο, τρία και «γειά μας» λοιπόν! Η αλλιώς ΜΟ CA BA YO όπως θα έλεγαν σε αντίστοιχη περίπτωση στο Βιετνάμ. Όπως συνήθιζε να ακούει ο Γιώργος στο ταξίδι του εκεί, αλλά εμπνεύστηκε και την ονομασία του δικού του χώρου. Ο ίδιος είναι λάτρης των ταξιδιών σε πολλές χώρες του εξωτερικού και την κουλτούρα αλλά και τα ερεθίσματα όλων αυτών προσπαθεί να μεταφέρει στο αγαπημένο πλέον στέκι της Άνω Πόλης. Πράγμα που έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία.

Στο Macabayo υπάρχουν πολλά απογεύματα αφιερωμένα σε διάφορους καλλιτέχνες και dj, οι οποίοι δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για τους θαμώνες. Ακολούθησε τους στο instagram για να είσαι ενήμερος για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Φυσικά για τους πρωινούς τύπους υπάρχει πάντα η δυνατότητα του να απολαύσει κάποιος τον καφέ ή το brunch του εκεί από την Αντζελίνα! Κάτι που κάνουν ήδη πολλοί από τους τουρίστες που καταφθάνουν καθημερινά στην περιοχή.

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

Variety Vibes

18:00 19:59Current show

Variety Vibes

18:00 19:59