Κάθε τέλος… μια νέα αρχή

Written by on 26/05/2020

image_print

Έχετε νιώσει ποτέ το αίσθημα του χωρισμού; Αυτό το αίσθημα που σου προκαλεί πόνο, εξαιτίας ενός ανθρώπου που σταματά να είναι μέρος της ζωής σου; Μα τι ρωτάω! Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αυτόν τον πόνο, είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα είναι ο ίδιος πόνος.

     Μπορεί κατά βάθος να ήθελες κι εσύ να φτάσετε στον χωρισμό,όμως ήσουν πραγματικά έτοιμος ή έδωσες τον χρόνο στον άλλον να φύγει από κοντά σου,χωρίς εσύ να το καταλάβεις; Πάντα ένας από τους δύο είναι πιο τολμηρός για τα δικά του θέλω. Ίσως εσύ δεν ήσουν, αλλά ο άλλος; Ήταν; Μάλλον ήταν.

    Έτσι μένεις πίσω, εσύ και οι αναμνήσεις σας. Αρχίζεις να θυμάσαι τα όμορφα, αυτά που σας ένωσαν και σας έφεραν τόσο κοντά, που νόμιζες βρήκες τον άνθρωπό σου. Αλλά μάλλον δεν τον βρήκες. Ξεκινάς και κλείνεσαι στο σπίτι, βάζεις να πιεις, γεμίζεις το πρώτο ποτήρι με το κρασί, αναπολείς στιγμές σας, ανάβεις το πρώτο τσιγάρο και θυμάσαι. Έχεις γεμίσει δάκρυα. Πονάς στη θύμηση κάθε όμορφης ανάμνησης. Έπειτα αφού το ένα ποτήρι έφερε το άλλο, κι έχεις γεμίσει όλο το τασάκι αποτσίγαρα, σκέφτεσαι όλα αυτά τα άσχημα, τα τελευταία άσχημα που συνέβησαν.

    Θυμώνεις με τον εαυτό σου, που δεν κατάφερες να σώσεις αυτό το παραμύθι που είχες, που έμοιαζε πιο αληθινό από όλα τα παραμύθια που είχες ακούσει και είχες ζήσει ποτέ σου! Κοιτάς το κινητό σου και βλέπεις αναπάντητες κλήσεις μόνο από τις φίλες σου. Σε ψάχνουν απεγνωσμένα, να ακούσουν τι έγινε. Αλλά εσύ ευχόσουν αυτές οι κλήσεις να ήταν από τον άνθρωπο που αγαπάς. Αλλά δεν είναι. Έτσι νιώθεις το τέλος πιο οριστικό από ποτέ!

     Θυμώνεις με τον άνθρωπο που νόμιζες ότι θα ήταν πάντα εκεί για σένα. Επειδή μπόρεσε και έφυγε και δεν το έκανες εσύ πρώτος. Έμεινες να προσπαθείς κι όμως νιώθεις ότι δεν προσπάθησες αρκετά.

    Προσπάθησες! Αλλά ότι είχες ήταν να τελειώσει.

   Τώρα ζητάς τους φίλους σου, να είναι κοντά σου. Βγαίνεις, ξενυχτάς, πίνεις, αναλώνεσαι σε σώματα ξένα. Μήπως και ξεχάσεις, μήπως κι αγαπήσεις ξανά, ή μήπως γυρίσει έτσι πίσω.

    Όμως αυτό δεν θα γίνει. Τον εαυτό σου πρέπει να αγαπήσεις, τα όνειρά σου πρέπει να κυνηγάς. Αν δεν είσαι εσύ καλά,δεν θα είναι κανένας καλά δίπλα σου.

   Το ‘ΑΝΤΊΟ’ είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Θυμήσου ένα πράγμα. Η ζωή σου, η ευτυχία σου εξαρτάται από εσένα. Από κανέναν άλλον. Μόνο εσύ μπορείς να σε κάνεις ευτυχισμένο. Κανένας άλλος. Όλα ξεκινάνε από μέσα σου.

    Ένα τέλος ισούται με μια νέα αρχή! Ο χρόνος σου; Πολύτιμος.Ζούμε μόνο μια φορά για αυτό φρόντισε να ζήσεις όσο πιο όμορφα μπορείς.Πάει έφυγε,κάτι άλλο είναι για εσένα.Κάτι καλύτερο.Κάτι μοναδικό κι όταν έρθει η στιγμή θα καταλάβεις ποιος είναι ο άνθρωπός σου. 

Fairytale

image_print

CityVibes.gr

Read, Listen, Feel

Current track

Title

Artist


 Current show

 Current show